2777
2789

فقط برید تو پیج اینستام (شال و روسری)

❤اول قیمتا ک تو کپشنا نوشتمو ببینید

❤دوم هایلایتهای رضایت مشتری ها رو ببینید ک باور کنید کلاهبرداری نیست و قیمتها واقعیه (ایدی هاشونم مشخصه)

❤سوم با قیمت بازار مقایسه کنید 😛

❤در ضمن فروش حضوری هم داریم😌

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان پولشم خودت حساب کن دیگه

عزیزم من نگفتم بخرید ک گفتم اول قیمتا رو ببینید با بازار مقایسه کنید بعد اگ قصد خرید داشتید من درخدمتم😊

گفتم چی هست 😁😁 تبلیغات نصف شبی

عزیزمممممم بخدا از بیحوصلگیه،بعد دو سال اومدم گفتم ی تاپیک بزنم ببینم یادمه هنوز😁😁

چقدر رشوه میدی هیچی نگم کار ممنوعه کردی🤣🤣

واقعا ممنوعه؟؟؟؟😂😂اخه سرچ کردم شال و روسری کلی تاپیک این مدلی اومد بالا من خیلی وقته فعال نبودم قوانین فراموش شد

نصف شبی بریم نگاه کنیم حرص بخوریم پول ندالیم شال های خوشگل بخریم گناه 🥲🥲😁😁😁

ای جانم تازه سبد خرید هم داریم میتونید با بیعانه کار مدنظرتونو ثبت کنید براتون کنار میذارم تا هروقت خواستین براتون بفرستم،،یا هم میتونید کم کم خرید کنید همه رو تو سبدخرید بذارید وقتی خواستین ارسال بشن با یه هزینه پست ۱۵ تومنی بفرستیم خدمتتون،البته ناقابل🙈🤩

نمیدونم یکی گفت خودم تازه واردم خبری از قوانین ندارم😁😁

😂😂😂پس نیازه جفتمون اموزش ببینیم،ولی کاش بجای اینکه فقط بگن ممنوعه قشنگ بگن چرا ممنوعه و اگ تبلیغ کردیم چی میشه؟!😐😐اخه فقط اینکه بگن تبلیغ ممنوعه هم شد حرف😐😐