2777
2789
عنوان

چرا همتون کنکوری هستین؟😓😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 36 پست
همه‌متفرق شیم امشب سایت شده مختص کنکوریا از هر ده تا تاپیک نه تاش کنکوریه

حوصلم سر رفت از تاپیک تکراری😞

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
حالا ۴ نفرم که کنکوری نیستن همه ش تاپیک میزنن کنکوریا بسه بیخیال فلان🤭🤣

خب واقعا بسه دیگه😒

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اره منم به این داشتم فکر میکردم بعد همه ام پلاسن اینجارتبه هام افتضاح 

وقتشونو اگه برای درس خوندن میذاشتن الان همه رتبه برتر بودن😂

دقیقا واسه منم سوال بود میخواستم تاپیک بزنم که حوصلم نشد و دیدم شما زدی و راحت شدم 🤣

خوبه کار شما را راحتم کردم😂😂😂😂

بعد ماها میایم تاپیک میزنیم مشاوره میگیریم ازشون    

بخاطر اینه که هیچکی از مشورت توی سایت به نتیجه خوبی نمیرسه😅😅😅😅

وقتشونو اگه برای درس خوندن میذاشتن الان همه رتبه برتر بودن😂

همع ام عشق پرستاریو فرهنگیان من ده سال پیش با رتبه ۱۵۰۰ و معدل ۱۸ فرهنکیان قبول شدم تو مصاحبه ردم کردن من گوشیو اینترنت و کلا سال کنکور گذاشتم کنار تازه اون موقعه اینقدر جذاب نبود استفاده از گوشی  ولی من فکر میکردم وقتمو میگیره اینا روزی شیش تا تاپیکو تو اینجا میزدن و چهار پنج ساعتم کم کم تو جاهای دیگه بودن بعد میگن رتبه امون کمه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
من به جاشون استرس گرفتم خدایی😂

خیلی دوران مزخرف و پر استرسیه..  آخرشم هیچی نمیشی😂😂😂😂😂

همع ام عشق پرستاریو فرهنگیان من ده سال پیش با رتبه ۱۵۰۰ و معدل ۱۸ فرهنکیان قبول شدم تو مصاحبه ردم کر ...

دقیقا.. منم 13 سال پیش لیسانس گرفتم ولی نشد استخدام شم... به نظرم یا باید نخونی یا درست و حسابی وقت بذاری

خیلی دوران مزخرف و پر استرسیه..  آخرشم هیچی نمیشی😂😂😂😂😂

بخدا فقط اونایی رشته شون هنر و خدمات و.. به یه جایی میرسن 

اکثر تجربی ها قبول نمیشن اگه بشن بیست سال کار داره تا تخصص بگیرن

انسانی ها هم بیشترشون بیکار  اون خوب خوباشونم هم یا وکیل یا معلم یا مشاور میشن😂

به نام خدا یک عدد نهمی گل تشریف دارم 😂  میترسم الان با اسلحه پرتم کنین بیرون 😂💔

یا خدا😨با کی ها تو یه سایتیم😂😂😂😂

شوخی کردم عزیزم😍😍😍😍

بخدا فقط اونایی رشته شون هنر و خدمات و.. به یه جایی میرسن  اکثر تجربی ها قبول نمیشن اگه بشن بی ...

دقیقا👌