2777
2789
عنوان

مشاور خوب برای کنکور

249 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

الان تک تک کلماتم رو با بغض مینویسم

سال اول ۲۷ هزار شدم امسال با روزی ۱۰ ساعت خوندن از مرداد و مشاور ۲۰ هزار

نمیدونم مشکلم از‌کجاس

مشاورم هم اصلا در این زمینه کمکم نکرد.اصلا راهکار‌نمیداد

مثلا ترازای قلمچیم بالا ۵۷۰۰ نمیومد.و اونم هیچ راه حلی نمیدهد.خواستم ببینم مشاور خوب میشناسید.

ممنون میشم کمکم کنیو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای تو بودم میرفتم نمیموندم چون واقعاا معلوم نیست میخان چیکار کنن کنکور ۲بار در سال میکنن یکید۲۹ دی یکی ۱۵ تیر تاثیر معدل قطعیه 

بنظرم بپرستاری و ماممایی و علوم آزمایشگاهی روزانه حتما قبولی

۱۰۰ درصد من همیشه تو مدرسه اول بودم. مشکل تست دارم. و اینکه متاسفانه به رشته دیگه ای هم علاقه ندا ...

دقین من💔خیلی باهوش و استعداد بودم😭😭

اتاق روانشناس امن ترین ملجا برای خستگان است⛓      «در همه چیز زیبا باش!دوستی ات٬عشقت٬اخلاقت٬رفتارت حتی در دوری زیبا باش🌱🌵
من جای تو بودم میرفتم نمیموندم چون واقعاا معلوم نیست میخان چیکار کنن کنکور ۲بار در سال میکنن یکید۲۹ ...

میدونید چیه.اینقدر همیشه نفر اول بودم یکم عذابم میده.و اینکه متاسفانه عاشق رشته دندونم.

شما مدل خوندنت اشتباه بوده 

عزیزم من شوهرم هست ولی خودشم میخواد دوباره بعد چند سال کنکور بده وقتشو ندارع مگر نه کمکت میکردم

اگه تهرانی برو پیش پوردستمالچی هزینش یکم بالاس ولی عالیه تو تل بزن میاد برات کانالش

میشه لطفاً دعا کنی زودتر با شوهرم بریم زیر ی سقف؟😔🥲     دعا کردی بگو صلوات برات بفرستم🙏