2777
2789
عنوان

فردا باید برم تو فامیل شوهر

305 بازدید | 20 پست

آخرشبی زنگ زدن گفتن شوهرعمه شوهرم فوت شده فردا باید مادر شوهر خواهرشوهرامو تحمل کنم باهشون ناراحتم هستیم به نظرتون چطور رفتار کنم که هم سنگین باشم هم بفهمه ناراحتیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی با یکی قهر باشم خوشم میاد هی ببینمش سگ محلش نکنم😂

من شنیدم دعاینی نی سایتیا خیلی میگیره پس لطفا لطفا برای     قبولیم در دانشگاه فرهنگیان یه صلوات مهمونم کنید❤           نه دوستان بچه نیستم به دلایلی عقب موندم از درس     صلوات فرستادین بهم بگین واسه حاجتتون بفرستم😘
اونکه آره نه اینا ازاینان که مادر شوهر من ملکس خواهرشوهرام وزیرن من رعیتم باید بری دولاسه لاشی

با مادرشوهرت سلام و احوالپرسی ساده کن با خواهرشوهرت اصلا حرف نزن بعدش برگردین

من شنیدم دعاینی نی سایتیا خیلی میگیره پس لطفا لطفا برای     قبولیم در دانشگاه فرهنگیان یه صلوات مهمونم کنید❤           نه دوستان بچه نیستم به دلایلی عقب موندم از درس     صلوات فرستادین بهم بگین واسه حاجتتون بفرستم😘
با مادرشوهرت سلام و احوالپرسی ساده کن با خواهرشوهرت اصلا حرف نزن بعدش برگردین

اتفاقن بامادر شوهره دعوایی ایم خواهر شوهرا رودرو نیستن فقط موش میدوونن فردا میرم سنگین یه سلام دیگم حرفم باهشون نمیزنم

باشه یه سرمیزنم شوهرم میگه برو فقط براشون یه سر تکون بده نمدونم چکارکنم آخه تومردم نمیخوام خودمو خرا ...

برو‌ فقط پیش عمه همسرت تسلیت بگو و بشین پیش خواهرشوهرا مادرشوهرت به اونا هم سلام نکن اگر اومدن سمتت سر تکون بده .باید ببینیم عمق ماجراتون در چه حده 😅

برو‌ فقط پیش عمه همسرت تسلیت بگو و بشین پیش خواهرشوهرا مادرشوهرت به اونا هم سلام نکن اگر اومدن سمتت ...

یه زمین ساختیم بامادر شوهرم شراکتی یه طبقه مال اون یکی مال ما پایین مال اون بالامال ما حالا ما کلی خرج کردیم اومدیم پایین نشستیم بالا نیمه ساختس میگه خونمو خالی کنین میخوام خونه رو بدم رهن برین از اونجا شوهرمم کلی زحمت کشیده خودش کارکرده الان ناراحته که چرا مامانش مارو ازتو خونه بیرون میکنه مگه فقط خونه اونه

یه زمین ساختیم بامادر شوهرم شراکتی یه طبقه مال اون یکی مال ما پایین مال اون بالامال ما حالا ما کلی خ ...

بحثی چیزی پیش اومده ؟طبقه پایین با پول اونا ساخته شده ؟وای دختر مگه جونتو از سر راه پیدا کردی میخواستی با اینا زندگی کنی ؟همین الان وقت خوبیه شلوغش کنی و‌بگی من عمرا تو اون خونه که همچین ادمایی هستن زندگی نمیکنم .

بحثی چیزی پیش اومده ؟طبقه پایین با پول اونا ساخته شده ؟وای دختر مگه جونتو از سر راه پیدا کردی میخواس ...

نه اون خودش خونه جدا داره قبل عقد من شراکت داشتن من اگر میبودم نمیذاشتم،حالام مجبورم ما پول خیلی بیشتر ازاون خرج کردیم اما اون الان حرفش اینه میگه من ندارم خونه رو خالی کنین بدم رهن پول رهنشو بزاریم بالا تکمیل کنین بریم شوهرمنم میگه زمانی که من پول داشتم بنایی نکردی الان میخوای بکنی الان منم ندارم درگیریه