2777
2789
عنوان

به نظرتون خدا جواب میده؟

563 بازدید | 24 پست

چند ماه پیش فهمیدیم پدر همسرم سرطان دارن و دکتر گفت باید سریعا عمل شه تا متاستاز نکرده ایشون بازنشسته هستن و وضعیت مالی زیاد خوبی ندارن هزینه عمل ۹۵ میلیون بود من بدون اینکه به همسرم بگم ماشینمو فروختم چون باید سریع هزینه عمل جور شد بعد از اونم هر ماه دو بار میرن شیمی درمانی که برا اونم تا الان ۲۰ تومن هزینه کردیم سه تا بچه دیگه ام دارن که وضعشون از ما بهتره هر سه خونه دارن ولی ما مستاجربم منتها اونا میگن ما نمیتونیم از شکم زن و بچه بزنیم. الان باز باید یه عمل دیگه بشن که من گفتم طلاهامو میفروشم ولی خیلی غمگینم. اگر ما این کارو نکنیم هیچکس هیچ قدمی بر نمیداره و ممکنه دیگه دیر بشه. امیدم فقط به اینه که کارایی که میکنم از خدا پنهون نباشه و برام جبران کنه شایدم خیلی خودخواهانه و وقیح باشه خواستم ولی تنها چیزی که آرومم میکنه همینه

Belle سابق

الهی تو همین دنیا جواب خوبیات و بگیری و ده ها برابرش بهت برگرده و عزتت ابدی باشه پیش همه

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

معلومه که خدا جواب میده

ممکنه به هزار شکل ممکن جواب بده

یا بچه های صالح نصیبت کنه یا عاقبت بخیری شایدم افزایش روزی،شایدم بمونه واسه اون دنیا

چقدر دنیا هیچ است و ما برای هیچ؛چه ها که نکردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش خدا بدهکار کسی نمیمونه وقتی کاری را برلی خدا انجام میدی هزار برابرش رو به شما برمیگردونه ،به شرطی که این کار را فقط فقط برای خدا باشه وقصد خودنمایی ویا منت گذاشتن توش نباشه 

خداوند به پدر شوهرتون هم سلامتی بده 

😢😢😢😭😭😭 مرسی از دعات بهش نیاز داشتم

نیتتو خدایی کن بجو‌فقط برای رضای تو انجام میدم. مطمین باش چنان برکتی زندگیت میگیره و الهی همیشه تنتون سلامت باشه و همیشه خوش باشی و. حس بکنی و بدونی علت اینهمه خوشی از کجاست برای سلامتی شما و همسرتون و پدرهمسرتون آیت الکرسی خوندم 💚

واقعیت اینه تقریبا هممون وقتی یک کار خوب میکنیم توقع داریم که خدا یک جایی جوابمونو بده این طبیعیه ولی از من میشنوی توقع نداشته باش اون دنیا قطعا پاداششو میگیری ولی این دنیا نه لزوما 

ولی در کل آفرین به دل بزرگت

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

من فقط یک بار عدالت خدا رو در زمان بارداریم بود یکی رو نفرین کردم آنی گرفتش یعنی آنی خیلی در حقم ناحق کرده بود منم گفتم تو و کلی ادم و منو خدام بیینیم زور کدوم یکی میچربه خدا به بهترین شکل بلایی سرشون اورد که درجا گفتن دیکه اینکارو نمیکنن بعد چندین سال هرگز نکردن.ولی به غیر اون اصلااااا اینو بهت بگم اصلا و ابدا 

انشالله خدااا هزار برابرشو بهت بده که دیگه اونااا به چشمت نیاد،آدما نون دلشونو میخورن،شک نکن،دیروزود داره،سوخت وسوز ندارخ،انشاالله خدا مریضتونم بحق مریض دشت کربلا حضرت سجاد ع شفا میده