2777
2789
عنوان

به نظرتون خدا جواب میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 24 پست

انسان واقعی تو هستی تامام🌱🌹

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
نیتتو خدایی کن بجو‌فقط برای رضای تو انجام میدم. مطمین باش چنان برکتی زندگیت میگیره و الهی همیشه تنتو ...

ممنونم عزیزم. حقیقتا همینطوره هر قدمی که بر میدارم با اینکه خودمون به شدت تحت فشاریم و گاهی شبا با همسرم گریه میکنیم ولی فقط برای رضای خداست ولی بعضی وقتا سرد میشم وقتی میبینم بقیه بچه هاشون فقط دنبال تفریح و زندگیشونن و فقط ماییم که این همه مسئولیت رو دوشمونه

Belle سابق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دل بزرگی داری. بعیده خدا کار همچین بنده ای با این دل دریاییش نادیده بگیره. شک نکن خدا هم لذت برده که بین این همه آدمی که دست به هرکاری میزنن برا پول شما انقدر دلت صاف و پاکه. مامان بزرگم خدا بیامرز میگفت الهی دست به خاک میزنی طلا بشه برات.الان تنها دعایی که برات میکنم همینه و اینکه به حرمت این کاری که کردی هیچوقت هیچوقت سر و کار خودت و عزیزات به دکتر و بیمارستان نیوفته. آمین

من فقط یک بار عدالت خدا رو در زمان بارداریم بود یکی رو نفرین کردم آنی گرفتش یعنی آنی خیلی در حقم ناح ...

بله منم بارداری و زایمانم خیلی دلم رو شکستن که واقعا حس میکردم الان قلبم تیکه تیکه میشه و میریزه بیرون..و دو سه روز بعدش تو همون بیمارستان خدا گرفتارشون کرد

انشالله خدااا هزار برابرشو بهت بده که دیگه اونااا به چشمت نیاد،آدما نون دلشونو میخورن،شک نکن،دیروزود ...

چقدر زیبا گفتین ممنونم.اولین باره تو سایت یه تاپیک زدم و انقد حس خوب گرفتم

Belle سابق
چه دل بزرگی داری. بعیده خدا کار همچین بنده ای با این دل دریاییش نادیده بگیره. شک نکن خدا هم لذت برده ...

زیبا ترین دعایی بود که میشد برام بکنی 🥰 راستش امشب دیگه خیلی دلسرد شدم یاد این افتادم که آذر باید خونه ای که تونیم رو تمدید کنیم و معلوم نیست چقد بخواد اضافه کنه ولی... بعدش گفتم خدا بزرگه ولی اینجا تو این تاپیک خیالم از کاری که میکنم راحت سد

Belle سابق

شما هم مثل مامان و بابای من هستین. مامان بزرگام و پدر بزرگام‌ وقتی مریض شدن بیشتر بچه هاشون همین حرفو میزدن که ما از زن و بچه مون نمیتونیم بزنیم ولی مامانم و خالم و بابام خیلی کمک کردن بچه های دیگه یه کم کمک کردن ولی همیشه غر میزدن که ما نداریم . ولی بابام و مامانم و خالم تنها کسانی بودن که واسه پدر و مادرشون بیشترین زحمت رو بدون غر زدن  ومنت گذاشتن کشیدن بقیه ها یه کمکی میکردن صدبرابر غر میزدن و منت میزاشتن اخرسر هم بیشترین ارث و میراث به اونا رسید و جالبه بعد فوت مادر بزرگو پدر بزرگم مامان و خالم مریض شدن ولی بقیه  هیچی شون نشد.  خدا ان شاالله جواب خوبی هاتونو بده ولی مادرو خالم واسه هرکی کاری انجام دادن برعکس شد دیگران موفق شدن و ماها همیشه عقب موندیم 

زیبا ترین دعایی بود که میشد برام بکنی 🥰 راستش امشب دیگه خیلی دلسرد شدم یاد این افتادم که آذر باید خ ...

شک نکن خدا یه جا برات سنگ تموم میذاره. تو هرچی داشتی گذاشتی داراییت همین بوده خدا  بخواد بده مطمئن باش یه روزی یه جایی هرچی از چیزای خوب داره انقدر بهت میده که خودتم فکرش نمیکنی و میگردی ببینی اگر بخشیش بخاطر این کاره بقیه اش برا چیه؟

قطعا خوبی بدون پاسخ نمیمونه.
تو نیکی کن و در دجله انداز
که ایزد در بیابانت دهد باز.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.