2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرم بهم خیانت میکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 39 پست
مگه همسر شما تعمیر کار هستن خب شاید مشترکشون عطر زده چرا همیشه دلتون میخاد از چیزی که نیست واسه خودت ...

چاپ بنر داره

نه به خاطر کرونا سلفون زده بامشتری فاصله داره نمدونم چ خبره

شوهرم میگه من ادم درستیم من بچه دارم من به کسی کاری ندارم اینا ورد زبونشه همیشه

ببین من همسرم با هفتاد و هفت ملت سر و کار داره عزیزم بگگم تو محل کارش ۶م ۱۰ تا همکار خانوم داره که همه جون و تر گل ورگلن اگه بخوام بشینم هر روز بگم آه با چنانی صحبت میکنی فلانی بهت نخ داد که نشد زندگی عزیزم هی بهش گیر بدم بعدش اگه چیزی هم نباشه میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاپ بنر داره نه به خاطر کرونا سلفون زده بامشتری فاصله داره نمدونم چ خبره

خب اگه طرف ادکلن یا عطر زده باشه بوش میمونه تو فضا بعدشم قربونت بالاخره اون بنر نباید ببره بده دست مشتری شک نکن قربونت که مثل خوره میخوره وجودت 

الان داخل مسیر بیشعوری قرار گرفتم دیوونه شدم

فکر نکن قربونت تا به حال چیزی واقعا ازش دیدی ؟  ببین به شخصه میگم مردی که قرار یه غلطی بکنه ها کار خودش میکنه چه آشکارا چه تو خفا فقط این وسط ما زنهای بد بختی که خودمون میخوریم سعی کن بهش اعتماد کنی اول از همه خودت راحتی و اعصابت همین 

کیو میخاد پیدا کنه بهتر از تو ک بهت خیانت کنه؟ 

اینو همیشه به خودت بگو

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
نمیدونم شما شوهرتون بااین همه خانم سرکار داره ناراحت نمیشین

نه مگه فقط شوهر من تنها مرد اونجاست ماشالله صد تا خوشگلتر و خوش تیب تر از اون هم هست همه زنها کشته مرده شوهرم نیستن بعدشم والله دخترهای الان به فکر پولن فکر کردیی شوهر بی پول من دنبالش میان والله به خدا 🤭🤭🤭🤭

فکر نکن قربونت تا به حال چیزی واقعا ازش دیدی ؟  ببین به شخصه میگم مردی که قرار یه غلطی بکنه ها ...

نه چیزی ندیدم،یه زمانیم که دعوامون میشه میگم توکه منو پس میزنی پس یکی زیر سر داری،خیلی روش زور میاد میگه من همچین آدمی نیستم بخوام دنبال زن دیگه برم ازت نمیترسم اول میام بهت میگم یا طلاقت میدم بعد میرم نمیدونم اینطور میگه

نه چیزی ندیدم،یه زمانیم که دعوامون میشه میگم توکه منو پس میزنی پس یکی زیر سر داری،خیلی روش زور میاد ...

بر عکس شوهر من بهش میگم فلان میگه مگه دیوونه ام اینهمه زحمت بکشم بدم یه خر یامفت بخوره میخوام که .....بخوره میدونی چرا چون دور برش زیاد دیده احمقها که به خاطر یه انتر زندگیشون به ف.....آک دادن کلا بدش میاد میگه اگه تو هم نباشی   ر...یده برای هر چی/زنه تماااام