2777
2789
عنوان

یه پسری عاشقمه که شدم تمام بود و نبود و زندگیش

| مشاهده متن کامل بحث + 2944 بازدید | 51 پست
با کسی باش که دوستت داره اونوقت میفهمی ارامش یعنی چی 🥲 ولی اگه فک میکنی نمیتونی دوستش داشته باشی ن ...

واقعا میگی؟🥺یعنی این پسر خود ارامشه.حتی فکر کنم تو عمرش عصبانی نشده اصلا.فرشتس فقط کاش عاشقش بودم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی از دست پسرا😂😂 خدایا یعنی کدوم از همکلاسی های من تا حالا به وویسای من از صبح تا شب گوش داده🤔

اصغر خپل🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اگه هم باشه پسره صد در صد مشکل داره و باید به روانپزشک مراجعه کنه عموی ایشون فوت کنه پسر ناراحت هم ...

هی گفت گریه نکن گریم میگیره من گریه میکردم یهو ترکید شروع کرد گریه کردن 😓

هی گفت گریه نکن گریم میگیره من گریه میکردم یهو ترکید شروع کرد گریه کردن 😓

دوبار الکی سرتو می‌زدی به دیوار،  اون محکم بکوبه راحت شی از دستش 🤣🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ببینومراقب باش فیلمس نباشه  اول سنش رو بگو  شغلش  شرایط خانوادگیش تا بهت ...

سنش۲۴ 

شغلشم معلم زبانه و دانشجوی حقوق مثل خودم

خانواده ی خیلیییی اروم و با خدا خودشم انقدر با خداست و نمازخونه و چشم پاک که میترسم بخوره تو دیوار از شدت سربه زیری😐

واقعا میگی؟🥺یعنی این پسر خود ارامشه.حتی فکر کنم تو عمرش عصبانی نشده اصلا.فرشتس فقط کاش عاشقش بودم.. ...

درخواست بدم قبول میکنی؟

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
اسی ببین امتحانش کن اونم نه یبار دو سه بار بعد اگه از امتحاناش سربلند بیرون اومد میتونی عاشقش بشی

مگه عاشق شدن اختیاریه

مثلن صبر کنه اگه سربلند بیرون اومد یه دکمه فشار بده عاشق بشه یهو

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!