2777
2789
عنوان

یه پسری عاشقمه که شدم تمام بود و نبود و زندگیش

| مشاهده متن کامل بحث + 2945 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی

دوره نوجوونیم که نه، اوایل جوونی یکی بود

اونم همچین حالتی بود

انگار جونش در طبق اخلاص بود 

نه اینکه من چیز خاصی باشم

ولی اون خیلی زیاد دوستم داشت

یه بار بستری شدم بیمارستان

اومدم بیرون فهمیدم خبرش رسیده بود بهش حالش بد شده بود اونم بستری کرده بودن

الان که میگم لنظرم همچین چیزیو دیگه دیدن بعد از این محاله

نمیدونم ساده لوح بود یا عاشق یا ....

نمیدونم حسش واقعی بود یا نه

ولی بیش از حد با محبت بود

هنوز به یاد دارم...

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

اگه از عشقش مطمئنی حتما بهش فرصت بده حتما 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

چرا دخترا عادت دارن بدای کسی تب کنن که طرف ب ی ورشم نمیگیره ..بعد کافیه پسری براشون جون بده اینجور ف ...

بنظرم پسره باید پله پله پیش میرفته نه اینکه اینجوری یهویی طرفو غرق عشق کنه😂☹

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
اتفاقا هست من حس اسی تجربه کردم ولی اون از من پایینتر بودب همین خاطر دوستش نداشتم

اگه هم باشه پسره صد در صد مشکل داره و باید به روانپزشک مراجعه کنه

عموی ایشون فوت کنه پسر ناراحت هم نه زار بزنه؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

جیغ بکش فرارر کن ادما های که اینجوری میکنن ومیگن عاشقن مشکل ساز میشن 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

پسرای دانشگوه بسی هول هستن باتچکر

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

من تو رویاهای نوجوونیم همیشه همچین کسی وجود داشت ولی تو واقعیت ندیدم .

ازدواجمم یه فرایند معمولی و طبیعی بود ☺️

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.