2777
2789
عنوان

جذذذذذذاب خفن

454 بازدید | 29 پست

ازنظر خودت چقدر جذابی؟

چقدرتوانایی داری؟

توانایی هاتو بگو؟

دوستداری چکارایی کنی؟

جذابیت از نظر تو تعریفش چیه؟همیشه پوله که باعث جذاذذابیت میشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یس همیشه پول حرف اولو میزنه پول که داشته باشی همچی داری اعتماد به نفس شخصیت 

من ژلوفن کیم؟! 💊  نبود؟🤔  استامینوفن چی؟!😐   گل گاوزبون؟!☕  از این قرص جوشانا چی😐                                   خدایا دمت گرم....به ما رسید همه رو شفا دادی😏🤣         

اصلا جذاب نیستم

کلا ویژگی هاشو ندارم

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    

من همین که برای خودم دوست داشتنی هستم کافیه.خیلی طول کشید تابفهمم جز خودم هیچکش برام نباید اونقدری مهم باشه که زندگیمو مختل کنه.و اینکه توانایینامم خب من نقاشی میکنم چهره کش عالی هستم .گاهی موسیقی.رشته تحصیلیم حقوقه و در آینده وکیل موفقی خواهم شد انشاالله 

خودم اصلا نمیتونم از خودم تعریف کنم😑😐😭

توانایی هاتو بگو چرانمیتونی تعریف کنی 

خوشگل نیستی که هستی-دخترخوبی نیستی که هستی-کارای زیادی بلد نیستی  که مطمئنا بلدی خودتو دست کم نگییییییر

اعتماد به نفسم بالاست😌 اره اینجوریاس😏 اصن من خدای جذابیتم بقیه ادامو در میارن😌😁 توانایی هام هم خیلی نقاش هستم کارای هنری و اینام علاقه دارم تیزهوشان هم درس میخونم😌🤞

من ژلوفن کیم؟! 💊  نبود؟🤔  استامینوفن چی؟!😐   گل گاوزبون؟!☕  از این قرص جوشانا چی😐                                   خدایا دمت گرم....به ما رسید همه رو شفا دادی😏🤣         

من یک خانوم خونه دار توانا هستم

ارایشگری و خیاطی رو خیلی خوب بلدم

همیشه خونه تمیز مرتب و اراسته دارم

بچه دو ساله من خیلی مودب و با درکو شعوره چون من بهش یاد دادم

فکر میکنم اونقدر خوب بودم که پدر و مادر و خواهر برادرم برای همه ی تصمیماتشون نظرمو میپرسن

کتاب میخونم رمان میخونم هر روز چیزای جدید یادمیگیرم

میخوام یکم جاق شم خداکنه بتونم🤨

جذابیت از نظر من از اعتماد به نفس بالا میاد ک من ندارم

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
اعتماد به نفسم بالاست😌 اره اینجوریاس😏 اصن من خدای جذابیتم بقیه ادامو در میارن😌😁

ماشاللللله بفرمایین خفنمون اومد اینو میگن جذذذاب اول خودت قدرت تعریف ازخودتو داشته باش

چرافکر میکنی ویژگیهاشو نداری؟مگه چی کم داری؟

قیافه😁

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    
من یک خانوم خونه دار توانا هستم ارایشگری و خیاطی رو خیلی خوب بلدم همیشه خونه تمیز مرتب و اراسته دا ...

بااین چیزایی که گفتی اخرجذابیتی مگه جذابیت چیه بجز این موفقیتای خوب

به نظرم خوشکلم 

جذابم 

توانایی هام تحلیلگر سیستم های نرم افزاری .کدنویسی. فروشنده ... مدیریت ...

پول به اندازه ای که شده در آوردم .

جذابیتم به رفتارمه

زن شاغل و خانه دار 

هر دو را به خوبی انجام میدم .

و توانایی ایجاد گرما در خانواده دارم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...