2777
2789
عنوان

مراسم هستم😊

87 بازدید | 15 پست

سلام به همه 

بچه ها خیلی ها این شب ها نمیتونن برن مراسم من امشب هستم دلم میخواد دعا کنم براتون و از امام حسین بخوام لطفا خواسته ها رو بگید تا به نیتتون صلوات بفرستم 

در عوض خ

چیزی نمیخوام همین که دل شما شاد بشه کافیه 

تایپیک دلی🤗❤️🤲🏻

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعام کنیدو یه صلوات برام بفرستید که  خدا به دله عشقم بندازه تا برای همیشه برگرده سمتم و باهام ا ...

دو تا خواسته دارم دعا کن بشون برسم خواهش میکنم 🥺🥺

منم برات ۵ صلوات فرستادم

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
دعام کنیدو یه صلوات برام بفرستید که  خدا به دله عشقم بندازه تا برای همیشه برگرده سمتم و باهام ا ...

چشم ان شا الله

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
دعا کن عزیزانم سلامت باشن🙏🏻

چشم ان شاالله همیشه سلامت باشن 

برا خواهرم دعا کن 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

دو تا خواسته دارم دعا کن بشون برسم خواهش میکنم 🥺🥺 منم برات ۵ صلوات فرستادم

ان شاالله

چشم 

دستتون درد نکنه💚

چشم 

دستت درد نکنه ایشالله به ارزوهات برسی😘😘😘

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

لطفا برای ارامش ذهنم دعا کن🙏🏻😘

چشم ان شاالله