2777
2789
عنوان

کسی هست خواب اهل بیت دیده باشه یا چهره امام ها رو ببینه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8701 بازدید | 157 پست
میشه تعریف کنید 🥺

چندبارخواستم بخوابم بیان بدخواب دیدم یک آقایی خیلی هیکل به من میگه ازمن چی میخوای منم گفتم دوست دارم مثل شماباشم البته یکم طولانی تربود نمیتونم همشوتایپ کنم. ولی خیلی مهربونن که وقتی خواستم اومدن بخوابم

درخواست دوستی نده که به هیچ وجه قبول نمیکنم پس برای خودت ارزش قائل باش ودرخواست نده
بله من دیدم،یک ذکری هست که میشه پیامبر ص رو دید. البته نباید هیچ خوابی رو از ائمه و اهل بیت برای بق ...

وای چرا؟

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما شیعه هستید؟؟😐

من خدا رو قبول دارم 

عزیز دل، خواهشا به دین و ایمان و اعتقاد کار نداشته باشید

دلیل « علمی » بیارید ( اگر میتونین ) 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
تجربیات شخصی شما دلیل نیست  اگر میتونین برای حرفتون دلیل « علمی » بیارید

خواب حقیقت داره،

چون روح میتونه پرواز کنه و به عالم بالا بره

خیلی از پیامبرها ،خیلی از بشارت‌ها رو در عالم خواب دیدن،

مثل حضرت یوسف..

مثل حضرت ابراهیم...

پس روح این قدرت رو داره که اخبار صادقه رو در اختیار بزاره..

قدرت روح هم بستگی به طهارت پاکی خود روح هست...

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
من خدا رو قبول دارم  عزیز دل، خواهشا به دین و ایمان و اعتقاد کار نداشته باشید دلیل « علمی » ب ...

اینجا داریم درباره ( معصوم)  حرف میزنیم 

میخای با خرافه مبارزه کنی  ولی از اون وره بوم افتادی 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
من خدا رو قبول دارم  عزیز دل، خواهشا به دین و ایمان و اعتقاد کار نداشته باشید دلیل « علمی » ب ...

شما دلیل علمی میخواید برید برنامه پاسخ گو توی بازار نصب کنید من دارم تمام شبهاتم رو با دلایل علمی برطرف میکنه اما خب شاید ما یه بی سواد عنایت شده باشیم؟؟مگه من دروغ میگم؟؟باید جای من باشی تا بفهمی چی میگم دوست عزیز،نه تنها این من خیلی معجزات دیدم اما نمیگم چون شما دلیل علمی میخواید من ندارم برنامه پاسخگو داره برید تحقیق کنید شاید من یه بی سواد باشم

خواب حقیقت داره، چون روح میتونه پرواز کنه و به عالم بالا بره خیلی از پیامبرها ،خیلی از بشارت‌ها رو ...

قبل از اینکه تلوزیونهای رنگی وارد بازار بشن، مردم اکثرا سیاه و سفید خواب میدیدن! اینو من نمیگم، توی تحقیقات دانشگاه کالیفرنیا ثبت شده.

اینو باید به اونایی بگیم که فکر میکنن «خواب دیدن» یه پدیده ماوراییه٫ یا مثلا قراره در خواب، از عالم غیب بهشون پیام خاصی برسه.

خواب دیدن یه فرایند طبیعی در سیستم عصبیه.  مغزتون رندوم چیزهای مختلفی رو که در طول زندگی دیدید، با هم قاطی میکنه و یه سری تصاویر و داستانهایی رو میسازه. گاهی این تصاویر خیلی شفاف و خاص به نظر میان. ولی در عمل چیز مهمی نیستن.

خیلی چیزا هست که علم نمیتونه اثبات کنه 

پس روی چه حساب بهش اعتقاد دارید؟ 

دلیل علمی نمیتونین بیارین؟ 

پس دلیل منطقی بیارین، یا این رو هم نمیتونین؟ 

عزیز دل، علم کامل نیست و افتخار علم به شکاک بودن و کاملتر شدنش هست 

اما بین « نمی‌دونم » های علم و « نمیفهمم » های دوستان 

خرافه باور یک دنیا فاصله است 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان