2777
2789
عنوان

چقدر دلم به بودنت،به داشتنت گرمه🥰

825 بازدید | 18 پست

عزیزترینم..هرجا هستی به فکرمی....نمی دونم من رو چرا دوست داری؟با این همه بدی که من در حقت کردم و می کنم...نمی دونم چرا این قدر نگرانمی؟تو من رو دوست نداری عاشقمی..و من این رو تازه فهمیدم با گوشت و پوستم...وقتی چهره نگرانت رو تو بیمارستان دیدم که در عرض دو ساعت خودت رو از تهران به اهواز رسوندی.....من خوبم..خاستم فقط خودم رو لوس کنم..نمی دونستم باور می کنی....قهرمان زندگی منی  

باباجونم تو دلگرمی من تو زندگیمی...تو رو کجا بزارم برم؟؟

از من چه توقعی دارند؟!  

بیمارستان اهواز..بخش بیماری های تنفسی..مرداد۱۴۰۱

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوبی چی شد چرا حالت بد شد الان چطوری بهتر شدی 

سلام دوست گلم..هیچی اهواز گرد و خاک خیلی شدید شد منم آسم خفیف دارم....یه لحظه کبود شدم نفسم نمیومد اورژانس اومد گفت باید بستری شه..دیگه دکترم تایید کرد سرفه زیاد میزدم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
 دیدی بابات عاشقته اگه سختگیری داره از رو علاقه است باورکن دست خودش نیست درک همچین آدمایی خیلی ...

ممنونم.دیشب از تهران اومد اهواز میخاست بیمارستان کنارم باشه..به عمه ام گفته یاس وابسته مادرش بود الان یکی مون نباشه حالش بدتر میشه...با این حال از تهران اومد بیمارستان نزاشتن شب بمونه عمه ام موند کنارم

دوست داشتی لوس کردنتو برامون تعریف کن😅 خداروشکر خوبی

ممنونم.ولی در حد خفگی بود  اکسیژن خونم به شدت پایین بود...دکتر بهم گفت خودت رو لوس کردی...

سلام خوبی خدا سلامتی بده چی شده بود  دیدی چه بابای خوبی داری خدا حفظش کنه برات

بیچاره بهش،زنگ زده بودن با اولین پرواز اومد اهواز...یه لحظه تو بیمارستان دیدمش که اومده انگاری دنیا رو بهم دادن

ممنونم.دیشب از تهران اومد اهواز میخاست بیمارستان کنارم باشه..به عمه ام گفته یاس وابسته مادرش بود الا ...

عزیزم😍باز خوب ک بابات میدونه چقدر وابسته ی مادرتی 

ان شاءالله آخر هفته منتظر خبرای خوبت هستیم گلم