2777
2789
عنوان

استوری همسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 29 پست

چرا فکر میکنین همیشه باید ی جوابی واسه بقیه داشته باشین 

هیچی نگو تا متوجه بشن شما هم دلخوری

عضو گروه نارنجی هدف ۷۰🚫چالش حذف قند مصنوعی🚫               راز آرامشِ درون،در درک این مطلب است....⬅️ ما نمیتوانیم دنیا را تغییر دهیم،اما خودمان رامیتوانیم تغییر دهیم....راجب گلدوزی و آشپزی سوالی داشتین در خدمتم...با احترام این کاربری دست دو نفر هستش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو بفرس

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اینو براش بفرست

دمت گرم این خیلی خوبه🤣🤣😂

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
خنجر تو آستینت داشتی براش ؟؟منظورش چیه و کیه ؟

🤣🤣برادر شوهرم ب شوخی ی چیز بم گفت منم جوابشو دادم ولی جدی 

بعدش بخاطر همون دعوامون شد بش گفتم بزرگترین اشتباهم ازدواج کردن بود گوشیو روش قط کردم حالا رفته استوری گذاشته

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
ریپ نزن توام استوری بزار جوابشو...😂

چی بزارم😑

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
شاید با یکی دیگه باشه 

ن گلم با منه

اگه دعواتون جدی و مهمه تیکه دار بزار اگه زیاد جدی نیست مسخره اش کن...😁

خیلی جدیه خدم بش گفتم اشتباهم ازدواج با تو بوده😑😑😑

چطور استیکر میفرستی اینجا

استیکر نیست عکسه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱