2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون الکی بهتون شک میکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 97 پست
چجوری میتونی بگی دوسش دارم وقتی اینطوریه؟ برو روانکاوی وضعیتت عادی نیست.

از بابت دوست داشتن نیست که موندم من پدرو مادر ندارم فوت شدن برادر هم ندارم خودمم بچه بزرگ هستم دوتا خواهر از خودم کوچیکتر دارم که من پشتوانشونم و ازشون میترسم کار از دوست داشتن و اینا گذشته

از اول این رفتارو داشتن ایشون؟  هیچوقت تصمیم نگرفتی تمومش کنی توی همون دوران دوستی؟  و ا ...

نه از اول اینجوری نبود تو دوران دوستی بعد از عقد شروع شد منم گفتم تازه ازدواج کردیم درست میشه ولی تا امروز نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میدونستم همچین غلطی نمیکردم متاسفانه تبلیغات زندگیشون عالیه

راه حلش اینه که خودتو قوی کنی، بعد که قوی کردی راه میاد جلو پات، چجوری قوی کنی باید آگاه بشی به وضعیتت، چجوری آگاه بشی، کتاب، خلوت، خودشناسی، واکاوی احساسات، گذشته،کودکی، من توی شرایط تو بودم البته نه این مدلی، یه جور دیگه ولی یه لحظه از مطالعه دست نکشیدم و خودمو قوی کردم‌. عزیزم این مسائل کارمای زندگیه، امتحانه، باید خودتو قوی کنی تا سربلند تموم بشه این امتحانم، نگرانم نباش اینا همش خواست خداست و میخواد تو قوی بشی، پس برو دنبال مطالعه و کسب آگاهی.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
از بابت دوست داشتن نیست که موندم من پدرو مادر ندارم فوت شدن برادر هم ندارم خودمم بچه بزرگ هستم دوتا ...

نمیتونی مهریه بگیری و بری؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

میگی کتکت میزنه، پزشک قانونی، دیه و مهریه

حتما مطالعه میکنم کتابی سراغ دارین؟

زیاده شروع کنی راهشو، زندگی کتابا رو بهت نشون میده، فقط اینو بدون هر لحظه زندگی تو خواست خداست تا تو تسلیم بشی، مقاومت نکن میدونم زندگیت سخته ولی اجازه بده این سختی بر تو جاری بشه، تا تموم بشه.

کسی رو ندارم پشتم وایسه

دایی، عمو، ۱۲۳ تماس گرفتی؟خیلی حمایت میکنن.

اگه میدونستم همچین غلطی نمیکردم متاسفانه تبلیغات زندگیشون عالیه

میتونی از خانواده ات بخوای کمکت کنن جدا بشی

واقعا اینجوری که میگی سابقه داره میتونن خانواده ات با وکیل حرف بزنن و جدا بشی 

فقط کافیه یه روز که نیست خانوادت بیان ببرنت و دیگه برنگردی با توجه به اینکه هم جونت در خطره هم سو سابقه ش با پرستیژ خانوادگیت نمیخونه و مایه ی ننگه 

همون یه بچه هم اشتباه کردی آوردی اما واقعا جونت رو بردار و فرار کن

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی