2777
2789
عنوان

بچم خیلی لاغره

314 بازدید | 34 پست

ممکنه بزرگ بشه بهتر بشه میترسم جثه اش ریز بمونه پسره.

شیرخشک رژیمی میخوره زیاد وزن اضافه نمیکنه ۶ماهشه هنوز ۷کیلو نشده باید ۹ونبم میبود ؟کسی اینجوری بوده بچش بزرگ شد درشت بشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دوروبر خیلی میگن ریزه خیلی اذیتم .چندنفرم بامن رایمان کردن بچه هاشون ۱۲ کیلو هستن بخدا موندم&nbs ...

یا علی بچه چندماهه ۱۲ کیلو اصافه وزن داره مریضه حتما

دورو بریام پرت میگن نگران نباش

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.
خییییلی ریز نقشه اصلا انگار بزرگ نشده از وقتی دنیااومده نمیدونم این وزن ب کجاش میره 

اخی حتما ژنتیکیه شما یا پدرش نینی بودید تپل بودید؟

دکتر هم ببری شیر خشک و سرلاک مناسب معرفی میکنه

عزیزم وزن بچت کاملا مناسبه و سالم سالمه اونی که تو شیش ماه دوازده کیلوعه خرسه شش ماه بین ۷ تا ۸ کی ...

وقتی جایی نمیرم و خونم فکرخودمم همینه ولی وقتی میرم بیرون شانس من همه هم نظرمیدن حتی غریبه ها انگار میخان ممو عذاب بدن

اخی حتما ژنتیکیه شما یا پدرش نینی بودید تپل بودید؟ دکتر هم ببری شیر خشک و سرلاک مناسب معرفی میکنه

پدرش درشته من ریز بودم ولی میترسم مسل خودم بشه اخه پسربچه باید یکم درشت ترباشه شیرخشک مخصوص میخوره 

پدرش درشته من ریز بودم ولی میترسم مسل خودم بشه اخه پسربچه باید یکم درشت ترباشه شیرخشک مخصوص میخوره&n ...

نگران نباش عزیزم بچه ها اولش ریزن، بعد درست میشن، برادرزاده ی من ۱ سالگی ۸ کیلو بود، الانم سه سالشه ۱۲ کیلوئه، لاغره ولی قدش بلنده، بایدی هم در کار نیست هر ادم یه قد و وزنی داره همه درشت نیستن که

آخه دوروبر خیلی میگن ریزه خیلی اذیتم .چندنفرم بامن رایمان کردن بچه هاشون ۱۲ کیلو هستن بخدا موندم&nbs ...

خوبی؟ بچه زیر یک ساله که ۱۲ کیلوعه نرمال نیست. بچه تولد یک سالگیش باید حدودا ۳ برابر وزن تولدش باشه. بچه شما عادیه. منم دخترم الرژیک بود و خیلی سختم بود، الرژیک بودن و سختیاش رو درکت میکنم