سلام دیشب یه کار وحشتناکی انجام دادم .من چند ماهه نامزد کردم نامزدم خیلی مرد خوبیه و خیلی پایه هست چند روز پیش رفتیم بیرون دیدیم یه چند تا دختر دارن میخندن شدید نامردم گقت اینا ماری جوانا مصرف کردن منم بهش گفتم ترو خدا بخر منم ببینم چه حسیی میده اونم چون خیلی پایه منه گفت باش ی بار برات میگیرم تا دیشب گرفت و رفتیم روی بام شهرمون همونجا من کشیدم چهارمین کام ک گرفتم اینقدر سرفه زدم در حد مرگ به جرئت میکنم بگم ۳ ساعت و نیم ک گذشت برام بدترین ۳ ساعت توی کل عمرم بود یه حس بین واقعیت و رویا و خواب همش فک میکردم خوابم یهو میپریدم میگفتم اینجا کجاست ساعت چنده فک میکردم مردم و الان روحم جدا شده این ۳ ساعت بدترین لحظات زندگیم بود کلا دیونه شده بودم ۱ ثانیه میومدم ت واقعیت دوباره میرفتم تو رویا به خودم میومدم میدیدم ناخونامو کردم تو سینم نامزدم دستمو محکم میگرفت میگفت تو خوبی روحم کلا تو این دنیا نبود ضربان قلبم روی ۱۰۰ بود هر قلبم داشت کنده میشد همش فکر میکردم من مردم و این یه جور فشار قبره ولی خداروشکر آلان خوب شدم ولی ریم خیلی درد میکنه بچه ها من اومدم تجریه خیلی بدی ک بهم داده بود رو باهاتون به اشتراک بذارم تروخدا هیچ وقت چیز های جدید رو امتحان نکنین نمیارزه واقعا دیونه میشی تروخدا هیچ وقت امتحان نکنین این ماده رو هیچ وقت