2777
2789

همکارم امروز صبح می‌گفت ؛

خواهر بزرگم سال‌ها پیش یک خواستگار داشته پسر همسایه امون گفت پسر همسایه امون از نوجوانی خواستگار و خاطرخواه خواهرم بوده هرکاری که به مغز بشر برسه برای رسیدن به خواهرم کرد از خودکشی تا دعوا و تهدید تا التماس و گریه تا زور.. خلاصه می‌گفت ؛ خواهرم همیشه می‌گفت من آنچه از زندگی می‌خوام تو‌ نمی‌تونی بهم بدی و جوابش میکرد .چون پسر همسایه از لحاظ سنی از خواهرم کوچیکتر بود..از لحاظ تحصیلاتی خواهرم خیلی بالاتر بود ، از لحاظ مالی و شغلی خواهرم خیلی سرتر بود .

خلاصه همکارم تعریف میکرد ؛ خواهرم با همکارش ازدواج کرد جدا شد بعد دوباره با یکی از فامیل نامزد کرد به ازدواج ختم نشد چندتا رابطه دوستی داشت که جدی نشدن .

یک روز خواهرم فهمید پسر همسایه عاشق هنوز مجرده؛

فهمید همیشه اشتباه کرده بهترین آدم ممکن همون بوده

الانم اون مجرد این مجرد بهترین زمان ممکن برای جبران اشتباهه 

همکارم می‌گفت ؛ خواهرم یک آشنا دوطرفه را واسطه کرد که قضیه را مطرح کنه جوری که معلوم نشه کار خواهرمه

واسطه به زور یک ملاقات بین خواهرم و پسر گرفت که برن و حرفاشونو بزنن؛ گفت وقتی رفتن سر قرار پسره به خواهرم گفته تو الان حاضری با من ازدواج کنی؟

خواهرمم گفته ؛ آره 

پسر گفته اما من با تو ازدواج نمیکنم 

فکر می‌کنی زندگی واقعی فیلم و سریال عاشقانه یا رمان های عاشقانه است یا زندگی ذهن متوهم چهار نفر دختر و پسر بی عقل تو توهم هستن که بعد اون همه خرد کردنم بعد اون همه نشیدندم و ندیدنم بعد این که دور هاتو زدی 

تجربه هاتو کردی عالم و آدم به من ترجیح دادی

برگردی من مثل فیلم ها و داستان ها یکم دلخور باشم بعد برم تو فکر بعد همدیگرو بغل کنیم بعد بگم خوش آمدی 

بعد بگم من مقصر بودم تو بگی نه من مقصر بودم 

یک عمر عاشقانه زندگی کنیم..

نه عزیزم برو پیش همونا که به من ترجیح دادی من ترجیح میدم کسی انتخاب کنم که انتخاب اول نهایتا دومش باشم نه انتخاب آخرش 

همکارم می‌گفت ؛ خدایی هم از شخصیت و جواب پسر کیف کردم بخاطر این حجم از منطق، اعتماد به نفس، خودباوری، ارزش گذاری خودش.. هم ازش متنفر شدم که اینجور با خواهرم حرف زد و خواهرم شکست 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

پسره حق داره خب. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا هرکار کردم که طرف دختره رو بگیرم نشد

حق داشته پسره

قشنگ به ادم این حسو میده رفتی دوراتو زدی برگشتی پیش من؟

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

حقیقتا هرکار کردم که طرف دختره رو بگیرم نشدحق داشته پسرهقشنگ به ادم این حسو میده رفتی دوراتو زدی برگ ...

خیلی ها اعتقاد دارن عشق واقعی یعنی اینکه آدم چیزها ببخشه که در شرایط عادی قابل بخشش نباشه یعنی پسر اگر عاشق واقعی باشه باید می‌بخشید.. اما از نظر من و علم روانشناسی این چرت و مزخرفه..کدام عشق واقعی ؟

هر آدم منطقی باید اینو درک کنه این‌قدر برای خودش و شخصیتش ارزش قائل باشد که در چنین شرایط های اولیت خودشه...چجوری طرف اولیت خودش بود بخاطر معیارها و آرزو و هدف هاش تو را زیر پا گذاشت و بهت نه گفت و بقیه را انتخاب کرد ؟

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

خیلی ها اعتقاد دارن عشق واقعی یعنی اینکه آدم چیزها ببخشه که در شرایط عادی قابل بخشش نباشه یعنی پسر ا ...

عشق یعنی 

درک همدیگه در خوشی و ناخوشی

وفاداری و تعهد

مراقبت از همدیگه

بقیه اش اثرات هورمونه😁

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨