2777
2789
سلام عزیزان پسرم دو سال و دو ماهشه از اون هفته دو شنبه اسهال داشت بردم دکتر گفت باید آزمایش مدفوع بده خلاصه اومدم خونه خیلی ببخشید انقدر آب بود که نشد نمونه از پوشک بگیرم آزمایشگاه هم راهنمایی نکرده بود خلاصه اخر شب بردیم بیمارستان طالقانی اونحا هم گفت تا آزمایش ادرار و مدفوع نده دارو نمیدم بعد همون شب آزمایش گرفتم فردا رفتم گفت عفونی نیست بعد او ار اس داد که هر کاری کردم نخورد با کیدی لاکت که اونم تو هرچی ریختم فهمید یه بار همش خورده با شربت سندروس که اونو به زور دادم بهش حالا تا امروز روزی پنج شش بار دفع داره خیلی شل نیست ولی موقع دفع میگه دلم درد میکنه و خیلی پیچ میخوره تا دفع کنه بعدم تمام پاش قرمز شده بازم برم دکتر فردا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرمنم یک سالگی درگیر بود تا یک ماه طول کشید _ماست و دوغ پروبیتیک بده شربت آبلیموی تازه کم شیرین هم موثره مایعات زیاد بده
https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
عزیزم اگه به تب سنتی اعتقاد داری یه کم تخم اسپند بشور روش آب جوش بریز بزار یه 10 دقیقه ای دم بکشه بعد از آبش حدود 4 یا 5 قاشق چایخوری بهش بده ،من دو بار به پسرم دادم واقعا خوب بوده ، دوست داشتی امتحان کن