2777
2789
عنوان

شوهرم بعد سه ماه میخواد بیاد دخترمو ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 7864 بازدید | 205 پست
چقدر خوب حرف زدی  در خواست دوستیمو قبول میکنی

بله حتما با کمال میل  اما من خیلی اینجا کم و به ندرت میام 

یک پیج به اسم خودم در اینستا دارم می تونی بیاید اونجا حتما چیزهایی که خودم تجربه کردم و تحقیقاتی که انجام میدم به درد می خوره 

اگر بنده من می دانست چقدر مشتاق دیدار اویم هر آینه از شوق جان می سپرد.(حدیث قدسی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع اینجاست که خوب بلده  شوهرت.زیر ۴ ماه برگشته روی ۴ ماه میتونی  شکایت کنی و شلاق و زندان داره اگر بعداز ۴ ماه پیداش بشه . ولی ایشون راهشو بلده.پس ساده نباش  حیله گره. 

پس چه شکایتی میخواد بکنه.بگو اصلا نیومده.برو از خونه بیرون بروخونه مامانت بگو خونه نبودم.ولی اگه مید ...

نه بابا اهل خارج رفتن نیست 

انقدر قیافش مذهبیه و تو جامعه خودش رو حزب اللهی جا زده 

ساده نباش دختر زندگیتو بچسب یه تیپ بزن 

توهم برو نزاشت اسنپ بزن برو  به هوا اینکه لباس دخترت جا گذاشته ببر مثلا براش 

مادرشوهر بار دعوتت میکنه تو 

خودتو بچسبون شوهرت به گوش دخترت بگو بگه  مامان شب توهم بمون  سیاست داشته باش 

دخترا هرزه زیادن خودشونو میکنن تدچش مرد مردم 

نزار. ببازی بجنگ 

سوره یاسین و سوره نور بخون به شیرین و اب بده شوهرت بخوره تا چهل روز 

به هر مبین رسیدی فوت کن به شیرین و آب 

نه بابا اهل خارج رفتن نیست  انقدر قیافش مذهبیه و تو جامعه خودش رو حزب اللهی جا زده

خب اگه میدونی مشکلی پیش نمیاره و دخترتم دوست داره بره بزار بره.مثلا اگه دوست نداشت شب بمونه خودش به باباش بگه شب برم گردون.بلاخره حتما دوست داره با پدرش هم باشه

ساده نباش دختر زندگیتو بچسب یه تیپ بزن  توهم برو نزاشت اسنپ بزن برو  به هوا اینکه لباس دخ ...

مادرشوهرم چشم دیدنمو نداره چون نصف اموال شوهرم به ناممه و اون میگه من کشیدمشون بالا 

خودمم همین فکرو میکنم ولی خوب چه فرقی داره مهم اینه که رفته

میام میزنما 

خیلی زنا هرزه شغال هستن جادو میکنن مرد میکشن نن سمت خوشون 

مردا عقل ندارن 

مث بچه های سه ساله نباش 

یکم جربزه نشون بده تیپ بزن 

آرایش کن شاد باش برو خونه مادرشوهرت

مادرشوهرم چشم دیدنمو نداره چون نصف اموال شوهرم به ناممه و اون میگه من کشیدمشون بالا 

آفرین انقد ام ساده نیستی برو بازم خودتو جا کن 

یه کیکی چیری درست کن براشون ببر 

پدرشوهرت چی؟ 

وای بچه ات گناه داره سعی کن از نظر مالی کمش نزاری برو پیش دعا نویس

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.