2777
2789

یه رستوران سنتی تو شهرمون باز شده من و شوهرم(پسرعمم) دیروز رفتیم اونجا مادرشوهرمم باهامون بود بعد موقع برگشت به اصرار مادرشوهرم (عمم) من جلو نشستم یه پسره رو موتور بود تیکه انداخت شوهرم دعوا کرد و اینا بعد لبش پاره شده بود خونش بند نمیومد مادرشوهرمم گفت اینجور ادمای بیشعور زیادن و نباید باهاشون دهن به دهن بزاری و ....

منم گفتم : سامیار کلا دعوایی و همش شر درست میکنه 

شوهرم داد زد تو خفه شو منم واقعا بهم بر خورد که اینجوری داد زد سرم پیش مادرشوهرم البته اینم بگم مادرشوهرم کلی بهش توپید ولی خب من خیلی بهم بر خورد تا حالا کسی اینجوری برخورد نکرده بود حالا هی بهم پیام میدم ببخشید و اشتباه کردم الان شات میزارم

چی بگم بهش به نظرتون؟

ببخشید طولانی شد

کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازاینجانظرمیخای؟الان نسخه طلاقومیپیچن برات

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

شما حرف بدی زدید

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بزار

کارش اشتباه بود ولی توام نباید اون حرف و جلوی مادرشوهرت میگفتی

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

یجوری میگی مااااودر شوووووهرم انگار تا دو سال پیش بهش نمبگفتی عمه

فامیلید دیگه

فامیل تو فامیل🤐

هر جور فک میکنم پسرعمه داداش آدمه

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...