2777
2789
عنوان

نتایج اموزش پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 113 پست
اصلااا برخوردشون خوب نبود من اصفهانم  همه ناراضی بودن بشدت سختگیر بودن

آخی من قزوین بودم عالی بود برخوردشون البته تلاش میکردن اذیت کنن ولی من میدیم خصمانه نگاه نمیکردن مثلا روانشناسه گفت اگه همین الان بگیم شما صلاحیت نداری چی کار می کنی گفتم ناراحت میشم ولی برای سال بعد تلاش میکنم

سلام عضو گروه نارنجی.                                               وزن اولیه۹۰☹         وزن هدف ۷۰💪💪
استارتر جان من امسال آزمون دادم سه ماه صب تا شب درس خوندم قبول نشدم،منم رشتم روانشناسیه،میشه لطفا من ...

بله گلم من اموزگاری استثنایی شرکت کردم 

برا تخصصیام کتاب کودکان استثنایی مدرسان شریف ارشد به دکتری رو خوندم فقط همه تخصصیارو شامل میشه برا عمومی هم از تو نت جزوه دان کردم 

تا موفقیت راهی نیست.....☺☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده شما رشتتون چی بود؟

مممنونم عزیزم انشالله  شما هم به اهدافتان برسی با توکل به خدا من رشته م الهیاته

سلام عضو گروه نارنجی.                                               وزن اولیه۹۰☹         وزن هدف ۷۰💪💪
بله گلم من اموزگاری استثنایی شرکت کردم  برا تخصصیام کتاب کودکان استثنایی مدرسان شریف ارشد به د ...

ممنون عزیزم

گاهی آماده ام همه چیزم را بدهم،تا هیچ پیوندی با جهان انسانها نداشته باشم...
کرمان... من چندتا سوال روانشناسی رو اشتباه توضیح دادم.... یعنی نمره اشو نمیگیرم؟

نمیدونم والا من خودم جلسه مصاحبم و اصلاااا راصی نبودم و نمیدونمم چه نمره ای به کدوم سوالا دادن😅

تا موفقیت راهی نیست.....☺☺
نمیدونم والا من خودم جلسه مصاحبم و اصلاااا راصی نبودم و نمیدونمم چه نمره ای به کدوم سوالا دادن😅

به من لحظه اخر چندتا کتاب معرفی کرد گفت تا نتایج نهایی میاد اینارو بخون....

یعنی منظوری داشته؟

منم مث تو فکر میکردم میگفتم با دوتا بچه یعنی میشه شوهرمم هی دستم مینداخت ولی دیدم که شد البته قبولی ...

تو راخدااگه ان شاءالله قبول شدی تگم کن بهم خبربده نمی دونم چرااینقدر خوشحال شدم باتاپیکت

حق باشماست