یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من باشم دعا نویسا رو لو میدم به پلیش دعاهاشونم باور نکن اینا هیچی بارشون نیس فقط میخوان مردم رو تیغ بزنن
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
با این سه تا شرط میتونی شکایت کنی اگه دلیلی برا اثباتش نداری نمیتونی
باید زنگ بزنی به ی دعانویس دیگ بپرسی یکی که بهش اعتماد داری
شماره از اطرافیات بگیر♥
یه شب یه مَرد داره ی جایی از دریا که هیـــــچکس وجوود نداره و بی نام و نشونه غرق میشه!🌬بعد به خدا میگه که خدایا منو نجات بده من فقط به تو ایمان دارم:)>🌿یه دوسه دقیقه بعد این حرفش یه لنج میاد سمتش میگ بیا بریم تو اینجا داری میمیری !✨مرد میگه که : من به خدا گفتم نجاتم بده خودش میادو نجاتم میده ......هرچی صاحب لنج التماس میکنه بیا بریم مرد راضی نمیشه 👐🏻یکم بعد یکی دیگ میادو بازم همین!! ...... همیوجور ادامه میابه و..روز سوم این مرد میمیره!🖇میره اون دنیا پیش خدا میگه که من به تو دلبستم من ب تو اعتماد کردم و این کفار گفتنا ک تو اصلا منو نمیبینی تو بخشنده نیستی .و تو الکی و اینا ...))خدا میگ که:: من تو اون دریایی که هیچ چیزی نبود چند نفرو برای نجات تو فرستادم :)!! 🌱اما تو منو باور نداشتی:)🍃