2777
2789
عنوان

سردرگم شدم نمیدونم چیکار کنم

87 بازدید | 2 پست

سلام بر نی نی سایتی های عزیز ببخشید من مشکلی دارم که چند وقتی هست ذهنم مشغلول کرده است و خواستم از شما مشورط بگیرم من تو روستا درس خواندم تا الان که نهم تمام کردم مادر و پدرم میگند که برای دهم من بریم ۳ سال تا دوازدهم شهر زندگی کنیم و برم مدرسه بهتری اما وقتی فکر میکنم برم تو شهر دیگه نمیتونم برم پیش معلم ریاضی که چند سال بهم ریاضی یاد داده خیلی دوسش دارم احساس میکنم اگه برم پیش یه نفر دیگه کلاس ریاضی دیگه یاد نمیگیرم فقد با اون انگیزه دارم  اخه خیلی دوسش دارم خیلی مهربان از یه طرف دیگه هم شنیدم میگن برای کنکور نمره ۳ سال دهم و یازهم و دوازدهم هم مهم تعثیر داره میگم تو روستا اسون تر از شهر امتهاناتش هست خوب در نتیجه  نمره بهتری مییگیرم اما مشکل اینه تو روستا درست درس نمیدن معلماش خیلی خوب نیستنند

الان به مشکل بر خوردم نمیدونم چیکار کنم بنظرتون چه تصمیمی بگیرم برم مدرسه شهر یا تو روستا درس بخونم  تو بلاتکلیفی موندم لطفا کمکم کنید خیلی به کمک شما احتیاج دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.