2777
2789
به نظرت دوتا خوبه ؟ طناز جون حالا تو النگو ظریفش رو دوست دارم 

منم خودم تک پوش داشتم دوتا النگو اینه ای محکم ضخیم گرفتم تک پوشمم وسط بود میتونی اگه پولت موند انگشترم بگیری یا کلا تک پوش ک داری چندتا النگو ایینه ای متوسط بگیری ک خیلییم ظریف نباشه دست دوم یا اولشم فرقی نداره در کل بطرف و قشنگم هستن این نظر منه حالا باز خودت ببین چی دوستداری،ایشاله بیشترش کنی وبا دلخوش استفاده کنی و لذتش و ببری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آجی حالا دوتا تک پوش رو دوتا دست زشت نیست؟

من سایز ۲میندازم چرا دوتا دست تک‌پوش قشنگ نمیشه میتونی سه تا برداری ولی پهن نباشه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
یعنی اشتباه کردم؟

من نمی دونم.

می گم اون وام رو باید کم کم پس بدی دیگه یه سود هم می یاد روس یعنی باید بیشتر بدی ضررت نمی شه؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

من ک نمیپسندم دوتا تک پوش تو دو دست باشه اما باز سلیقه ای خب بنداز تو ی دستت جفتش و اگه واسه پس اندازه طلای اب شده بگیر ولی من ب عنوان ی دوست اگه قابل بدونی میگم طلا بگیر استفاده کن حالا ایشالله فقط واسه خریدای بزرگتر بفروشی خدابزرگه تا اون روز دستتم هست من کلا طلا دوستم