2777
2789

بچه ها اولا خانم ساعت ۵ صبح پیام داده هیچی نگفتم شانسش انلاینم بودم. خونشون دوتا کوچه با ما فاصله داره حالا ببینین چی گفته🤔🤨😑با اون ۳ تا پیام اخرش مشکل دارم یعنی چی خوب?!

کاربری قبلیم ترکید😐کاربر جدید نیستم🙄💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مریضی چیزی هس 

خوابش میومده 😕چ کاری براتون کرده مگ؟

توف ب این کارای خوب ک بعدا منتشو میزنن٫:

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

چه دوست بی ادبی 

لطفا لایک نکنید ممنون میخندم به جهانی که غمش را به رخ من کشید! من  مادر یک بچه خاص هستم..یک بچه از نشانه داران داون..عزیزم منو تو تاپیکای ترسناک تگ کن مرسیییی..هر ماه 700 تا صلوات برای همه کسایی که ارزوی بچه دارن ولی ناباروری دارن یا به دلایلی بچه دار نمیشن که بچه سالم خدا بهشون بده!همه کسایی که تو سایت ارزوی بچه دارن ولی به دلایل زیادی باردار نمیشن... ایشالا تیکر بارداریتون..خیلی درد کشیدم..خیلی..ولی همین الانم شکر گذارم که زندم و قراره کل چیز جدیدو تجربه کنم..خدایا پشتم باش.. 
مگه براتون چیکار کردن؟ ولی خدایی چه دوست بی ادبی داریا 🙄

مدرک شوهرم برا کار مشکل داشت شوهرش اشنا داشت تونستن براش درست کنن کارشو حالا فکر میکنه چه کارررر کردهه

کاربری قبلیم ترکید😐کاربر جدید نیستم🙄💔

پشماممم

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

تاکسی شدن😒

از تشنگی تلف میشدی باز ب اینا رو ننداز

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
مدرک شوهرم برا کار مشکل داشت شوهرش اشنا داشت تونستن براش درست کنن کارشو حالا فکر میکنه چه کارررر کرد ...

حالا زحمت کشیده کارت راه انداخته

ولی خیلی بد حرف زده خیلی بی ادبه