2777
2789
عنوان

شیر اهدایی همون بانک شیر

76 بازدید | 12 پست

دوستان من دارم شیرم اهدا میکنم کلی ظرف بهم دادن اوایل دو روز یبار یه ظرف پر میکردم تا حالا ۱۲ تا پر کردم ولی الان دیگه نمیتونم بدوشم شل شدن سینه هام دیگه فقط بچه ام میتونه بخوره ...

زشت نیست ظرفارو خالی بدم؟

ضمنا اگه اینارو فقط به یه نوزاد بدن اونم پسر باشه یهو با دخترم خواهر برادر نشن؟ 

شرایط شرعیش میدونم ولی با چنتا ظرف شرایط مهیا میشه رو نمیدونم‌

اطلاعات دارید بدید لطفا! 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیکاری؟؟؟؟

منظور؟ 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
حالا این شیرایی که اهدا میکنی به دست کی می رسه ؟ نه زشت نیست ظرف رو خالی پس بده

بانک داره میدن به بچه اای نیازمند

نارس و ...

کار خوبی میکنید.

سپاس ... دکترم تشویق کرد البته خودمم مایل بودم ولی حوصله نمیکردم 

انگار خیلی کاربرد داره 

زنگ زدم کلی خوشحال شدن 😁

سپاس ... دکترم تشویق کرد البته خودمم مایل بودم ولی حوصله نمیکردم انگار خیلی کاربرد داره زنگ زدم کلی ...

توی ذهنتون هدیه اش کنید به حضرت علی اصغر ثوابش اگه دوست داشتید.برای سلامتی و عاقبت بخیری فرزندتان.

توی ذهنتون هدیه اش کنید به حضرت علی اصغر ثوابش اگه دوست داشتید.برای سلامتی و عاقبت بخیری فرزندتان.

بله حتما ممنونم ❤