2777
2789
عنوان

ی جمله ی قشنگ به مامانت بگو

129 بازدید | 30 پست

نمیدونم چرا یهو دلم خواست این تاپیکوبزنم

خیلی اذیتش کردم اما همیشه بخشیده

از خدا براش طول عمر باعزت وسلامتی میخوام

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
فرشته خوش آوای وجودم عاشقتم🤍 خدا همه مادرارو برامون حفظ کنه من جمله مامان بزرگ خوشگلمو🧡🌱

خیلی جملت قشنگ بود

آمین

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان کاش یه کم بهم محبت میکردی،کاش باهام رفیق بودی،مامان خیلی دلم میخواست مث بقیه مامانا باهام خوب بودی،با اینکه الانم باهام قهری ولی دوست دارم مامان،خیلی دوست دارم

من بدنبودم،بلدنبودم
مامان کاش یه کم بهم محبت میکردی،کاش باهام رفیق بودی،مامان خیلی دلم میخواست مث بقیه مامانا باهام خوب ...

عزیزمممم

میفهممت، اما تو محبت کن قهرنکن

الان ی بوسش کن آشتی

ناگهان چه زود دیرمیشود

با توجه به تاپیک آخرم ، فعلا جمله قشنگ ندارم بهش بگم 😂😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

قربونت تک تک اشکهایت که از روی دل شکستگی بوده 

قربونت دستهایت که خشکیش از روی زحمت بوده 

فداش بشم الهی💜

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃

مامانا فرشته های روی زمینن 

خدا همشونو حفظ کنه

منکه عاشقشم

بااینکه گاهی قاطی میکنه،  اما،  اگه زبونم لال چیزیش بشه بی یاوروبی کس میشم