خوشگل_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1675 عنوان میشه برام دعا کنید 🥺❤ 62 بازدید | 8 پست اگه میشه لطفا صلوات یا حمد بخونین برام واقعا تو بد شرایطی هستم دعا کنید که آزمونو قبول شم و نتایج اونی که میخام باشه🙏🌹 میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤ 1401/05/10 | 23:20 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهساسادات۲۲ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 3940 تاپیک ها قبلمو ببینهزارااااااان دعا گفتم هزاااراااان ذکر۳ تا چله برداشتم یکیشون روز ۲۶ امحاجتمو نگرفتم 🙂💔 مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂 غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما
خوشگل_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1675 تاپیک ها قبلمو ببین هزارااااااان دعا گفتم هزاااراااان ذکر ۳ تا چله برداشتم یکیشون روز ۲۶ ام حاجتم ... عزیزم نگران نباش خدا بزرگه انشاالله به حاجتت میرسی❤ میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
خوشگل_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1675 دعا میکنم عزیزم نشاالله هر چی میخوای مرسی قشنگم❤ میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
مهساسادات۲۲ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 3940 عزیزم نگران نباش خدا بزرگه انشاالله به حاجتت میرسی❤ 🙂💔دردت بجونم مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂 غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما
lonely__girl عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3215 هم حمد هم صلوات ✔️ان شاءالله حاجت روا باشیدان شاءالله که خیر خدا و خواسته دلت یکی باشه رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
خوشگل_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1675 🙂💔دردت بجونم خدانکنه قشنگم🌹 میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
خوشگل_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1675 هم حمد هم صلوات ✔️ ان شاءالله حاجت روا باشید ان شاءالله که خیر خدا و خواسته دلت یکی باشه خیلی ممنون همچنین شما ❤ میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤