2777
2789
عنوان

چرا حقوق سر برج خانومها برکت نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 32 پست
شاید مدیریت بلد نیستم.و بدشانسم. سرم کلاه رفت با فیش آپارتمان سر همه مون رو کلاه گذاشتند .  

بله این مدیریته خیلی مهمه اتفاقا خانوما بیشتر میتونن پس انداز کنن چون مسئول خرج و مخارج خونه نیسن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول کارم بود تجربه نداشتم. کاش طلا خریده بودم. 

عیب نداره. هیچ وقت به چیزی که از دست رفته حسرت نخور. سرت سلامت. حالا از این بعد شروع کن. خدا بزرگه

چقدر بود حالا پولت. چند سال پیش دادین پول؟

اطراف ما خیلی از خانوما شاغلن اینجور که من دیدم دلیلش اینه که خانوما درامدشون صرف لباس و کفش و ارایشگاه و .... میشه و خلاصه خرجشون زیاده اما مردا هیچکدوم اهل این چیزا نیستن و پولاشون پس انداز میشه

آره. الان شده ۱۰ 

خیلی خوبه حقوقت. من با دکترا دارم کمتر از ۷ میگیرم. تازه ۱۵ سالم سابقه دارم. سعی کن یه مدیریت درست داشته باشی. هر ماه اول برج یه مقدار پولتو بریز توی یه صندوق سرمایه گداری یا حساب دیگه. یه مقدارم برای خرج عادیت بدار. مجردی اقلا میتونی ماهی شش تومن ذخیره کنی اگه با خانوادت زندگی میکنی

اطراف ما خیلی از خانوما شاغلن اینجور که من دیدم دلیلش اینه که خانوما درامدشون صرف لباس و کفش و ارایش ...

مردها که خرج خونه رو میدن. بیشتر از مثل منی خرج دارن. 

مردها که خرج خونه رو میدن. بیشتر از مثل منی خرج دارن. 

خب اینطور که دیدم مردا با کلی وام و کار زیاد و مشغله کاری و ... موفق میشن پس انداز جمع کنن واسه اینده بچه هاشون ولی خانوما به خودشون سختی زیاد نمیدن و حقوقشون خرج خرید و ارایشگاه خودشون میشه 

خوش به حالت ..منم خیلی سال پیش نبودم، هی افتادم تو رقابتهای الکی و رفت و آمدام زیاد شد اینجور شدم

من رقابتم در این وادی ها نیست. بیشتر در مدرک تحصیلی و موفقیت های کاری و این مدل چیزهاست.