شاید مدیریت بلد نیستم.و بدشانسم. سرم کلاه رفت با فیش آپارتمان سر همه مون رو کلاه گذاشتند .
بله این مدیریته خیلی مهمه اتفاقا خانوما بیشتر میتونن پس انداز کنن چون مسئول خرج و مخارج خونه نیسن
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
اطراف ما خیلی از خانوما شاغلن اینجور که من دیدم دلیلش اینه که خانوما درامدشون صرف لباس و کفش و ارایشگاه و .... میشه و خلاصه خرجشون زیاده اما مردا هیچکدوم اهل این چیزا نیستن و پولاشون پس انداز میشه
خیلی خوبه حقوقت. من با دکترا دارم کمتر از ۷ میگیرم. تازه ۱۵ سالم سابقه دارم. سعی کن یه مدیریت درست داشته باشی. هر ماه اول برج یه مقدار پولتو بریز توی یه صندوق سرمایه گداری یا حساب دیگه. یه مقدارم برای خرج عادیت بدار. مجردی اقلا میتونی ماهی شش تومن ذخیره کنی اگه با خانوادت زندگی میکنی
مردها که خرج خونه رو میدن. بیشتر از مثل منی خرج دارن.
خب اینطور که دیدم مردا با کلی وام و کار زیاد و مشغله کاری و ... موفق میشن پس انداز جمع کنن واسه اینده بچه هاشون ولی خانوما به خودشون سختی زیاد نمیدن و حقوقشون خرج خرید و ارایشگاه خودشون میشه