2777
2789
عنوان

چرا حقوق سر برج خانومها برکت نداره

597 بازدید | 32 پست

چرا حقوق خانومها برکت نداره. آقایون بعد از چند سال ماشین خریدند. خونه دارن . زن و بچه رو اداره می کنند ولی زنها انگار نه انگار دارن حقوق میگیرند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم 

حقوق همون اقایون هم خانمشون مدیریت میکنه منتها همه چیو به اسم خودشون میخرن

وگرنه مرد مجرد کمتر همه چی میخره

خانم مدبر هم کم نداریم که خونه و ماشین خریدن 

ولی چون درامد خانمها غالبا پشتوانه است نه هزینه اصلی برای همین صرف خونه  و ماشین نمیکنن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اونا هم جمع کردن عزیزم بعد در کل کار پردرامد ادم رو به ماشین خونه میرسونه حقوق کم نه مثلا حداقل ماهی ۲۰ ۳۰ باشه با پس انداز و فلان

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خب یا خرج الکی میکنن یا میارن تو خونه شوهر خرج میکنن تموم میشه. وگرنه من بعد شش هفت سال یه اپارتمان ...

البته من بدشانسی هم آوردم. اداره پول گرفت که آپارتمان بسازه بعد از سالها پولمون رو پس داد و همه سود رو هم خورد.

مدیریت کنین خواهر من کلی پس انداز داره کلی طلا خریده با پول خودش

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

البته من بدشانسی هم آوردم. اداره پول گرفت که آپارتمان بسازه بعد از سالها پولمون رو پس داد و همه سود ...

از من میشندی هیچ وقت خونه پیش خرید نخر . تو ایران همینه. یا کلاهبرداری میکنن. یا تورم میشه مصالح و اینا گرون میشه هی میگن پول بده. 

پولو تا هر چقدر که هست یه چیز حاضر و اماده بخر. حالا یا خونه یا زمین یا ماشین یا طلا. بعد به مرور تبدیلشون کن به بهتر