2777
2789

به همراهیتون احتیاج دارم 

تو روخدا دعا کنید شوهرم بهم برگزده 

نمیتونم ازش دل بکنم 

دارم دق میکنم😔

از شدت عجز مهریم رو اجرا گذاشتم ولی اگه نخواد اصلاح بشه و بهم برنگرده

خودمو آتیش میزنم 

😭😭😭😭

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکلتون چی بوده ان شاالله خدا کمکت کنه متوسل شو به امام حسین علیه اسلام تواین ایام محرم 

مگه نه اینکه مهریه حق زنه

آقا منن مهریمو میخوام 

یه بخشی از مهریم سفر کربلاست با شوهرم

ولی الان بابد به گور ببرم چون مهریم رو اجرا گذاشتم و شوهرمم میدونم سر لجج میفته 

فقط همینقدر بگم اونقدر دوسش دارم که دنبال کارای گذرنامش بودم بفرستمش اربعینن کربلا میخواستم غافلگیرش کنم 

ولی روز بعدش متوجه شدم برای سومین بار بهم خیانت کرده😔💔💔

سلام عزیزم. این حسی که تو به شوهرت داری عشق نیست وابستگیه ،اعتیاده. دیگه چکار می خواسته بکنه که نکرده ولش کن دیگه دل بکن. شخصیت تو خیلی از اون سر تره. چرا خودتو کوچیک میکنی. کشتن کار ادم های کوچیکه. یه راه دیگه رو انتخاب کن تو راحتترین راه و انتخاب میکنی. خداگفته از تو حرکت از من برکت. اگه خانواده پذیراته طلاق حتما ، معلومه بعدش سخته شرایط برات ولی هرچی هست از اینی که توش گیر افتاده بهتره. کار پیدا می کنی . اتفاقها خوب برات می افته. دل بکن دیگه

من تاپیکاتو با اجازه خوندم پس دیگه نشین و به خدات فوش بده....تو خودتو درحد این مرد میدونی و تازه التماس به برگشتشم داری خدا چیکار بکنه یسری چیزا دست خوده ادمه اگه بچه نداری یلحظه دریق نکن و خودتو از این منجلاب خلاص کن یبار سختی میکشی راحت میشی واقعا فک‌کردی جایگزین مناسبی برای همچین ادم لا ابالی پیدا نمیشه برات به اندازه تمام ادمای بد ادمای خوبم هستن هیچکی بعد هیچکی نمرده...زندگی ادامه باره گاهی خودمون با دستای خودمون بزور ادمای سمی میخایم نگه داریم کسایی که جز بدبختی چیزی برامون ندارن...فک میکنی بعد این ادم دیگه عاشق نمیشی یا ادم خوب و جذابی دیگه به زندگیت نمیاد اما اینا همه دروغ محضه

سلام عزیزم. این حسی که تو به شوهرت داری عشق نیست وابستگیه ،اعتیاده. دیگه چکار می خواسته بکنه که نکرد ...

کارم دارن مثل اینکه از نظر مالی هم ‌‌‌‌‌‌‌‌مستقل هستن خانوم نمیفهمم چرا اینقد همچین ادم بی لیاقتیو براخودش بزرگ کرده منکه واقعا حرص میخورم از دست همچین زنایی

کارم دارن مثل اینکه از نظر مالی هم ‌‌‌‌‌‌‌‌مستقل هستن خانوم نمیفهمم چرا اینقد همچین ادم بی لیاقتیو ب ...

اخه از اول اینجوری نبود 

حداقل محبتش رو نشون مبداد 

ولی من خودم خراب کردم همش خوومو مقصر میدونم 

😔

من تاپیکاتو با اجازه خوندم پس دیگه نشین و به خدات فوش بده....تو خودتو درحد این مرد میدونی و تازه الت ...

خیییلی سخته از تصور اینکه بعد من یکیو جایگزین کنه روانیم میکنه😭😭😭

سلام عزیزم. خیلی اتفاقی یکی از تاپیک هاتو دیدم و رفتم تاپیک های قبلیتم خوندم و تمام این مدت که میخوندم برا ارامش دلت و بچه هات دعا کردم و یکسره اون قسمت زندگی پس از زندگی که شوهره خانومش رو اذیت میکرد و چقدر عذابش موقع مرگ وحشتناک بود جلو چشمم میومد و امیدوار داشت خدا اگر این دنیا جواب شوهرت رو نده اون دنیا بدتر جوابش رو میده .

تو این شبا متوسل شو به امام حسین و چله زیارت عاشورا بردار ایشالله که مشکلاتتون حل شه. اینم بدون که طلاق بهترین کاریه که داری میکنی یک لحظه هم شک نکن

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
سلام عزیزم. خیلی اتفاقی یکی از تاپیک هاتو دیدم و رفتم تاپیک های قبلیتم خوندم و تمام این مدت که میخون ...

ممنون عزیز دلم ینی واقعا شما هم به این نتیجه رسیدید که اون یه سر سوزنم منو نمیخواد ؟

ممنون عزیز دلم ینی واقعا شما هم به این نتیجه رسیدید که اون یه سر سوزنم منو نمیخواد ؟

من فکر میکنم اگر هم بخواد به خاطر اینکه میبینه شما خیلی دوسش داری و وابستشی میدونه ازش جدا نمیشی و خیالش از بابت شما راحته به خاطر همین هرکار دلش میخواد میکنه.

من خودم کلا ادم وابسته ای به شوهرم نیستم اصلااا به خاطر همین اوایل ازدواج تا بحث و دعوایی میشد میگفتم من جدا میشم و سریع میرفتم خونه پدرم که میخوام جدا شم به خاطر همین خیلی چشمش ترسیده الان میدونه من ادمی نیستم که بمونم تو هر شرایطی.

شما هم به نظرم داری الکی زندگیتو هدر میدی شما الان جدا نشی مطمئنی که تا ۵۰ سال دیگه و تا پیری باهاش میمونی؟ روح و روانت توان داره ۵۰ سال تحملش کنه؟ مطمئنا نه پس چ بهتر هرچی زودتر جلوی این زندگی سمی رو بگیری تا بیشتر از این بچه هات درگیر نشدن وگرنه نه تنها بچه ها درگیر میشن بلکه پس فردا تو زندگی مشترکشونم به مشکل میخورن و نسل در نسل ادامه پیدا میکنه.

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅