2777
2789
عنوان

دکتر زنان زایمان خوب در تهران

1092 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها. میشه چنتا دکتر زنان زایمان خوب بهم معرفی کنین ، که از قبل بارداری برم پیشش تا زایمان؟؟ دکتری که واقعا وقت بذاره. ماهر باشه، و مریض ها رو هم چندتایی نفرسته داخل. و تو بیمارستان خصوصی خوبی هم زایمان رو انجام بده. ممنون میشم راهنماییم کنید☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از دکترم خیلی راضیم.زایمان اول پیشش بودم دومی هم از اول بارداری پیششم. سر اولی سز بودم برای باز کردن بخیه هام‌جای دیگه رفتم دکتره گیر داد کجا عمل شدی چقدرررر تمییز کارکرده اصلا جاش معلوم‌نیست چقدرم برشش کوچیکه.مطبش تهرانپارسه ولی خصوصی نمیدونم کجاهاست.من زایمان اولم بیمارستان چمران بود.دکترم دکتر مریم فرزانه.دوستمم پیشش طبیعی بود میگفت ۲۴ساعت درد کشیدم تمام مدت دکتر بالاسرم بود خودش و تنهام نذاشت

وقت میذارن و باحوصله هستن؟

نمیتونم بگم چقققققققققدر زمان میگذاره

من مسمومیت بارداری گرفتم فشار م هنوز بالا نرفته بود بیمارستان میگفت ادا در نیار برو خونه خانم دکتر میگفت خودت میگی حالت بده پس بده گوش نکن بمون بیمارستان ازمایش بده

خودشم سریع رسوند

هر دکتر. دیگه ای بود منو میکشت