2777
2789

بچها راه هایی ک امتحان کردمو میگم مطمینم جواب میگیرید ولی با اطمینان کامل انجتم بدین

نی نی قشنگم دوستت دارم 🍭😘

خببببب

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙

جون خودت اگه نگی دارم دیوونه میشم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه محلول ضدریزش مو گرفتم از محصولات لانبنا انقدر خوبه.قاطی شامپو میشع.البته ازمایش باید بدین قبلش ریزش مو رو عیب یابی کنید اگر مثل من بخاطر تغییرات مقطعی هورمون بود حتی اگه چیزی ام استفاده نکنید رفع میشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

دومین کار شناخت موها ست یه لیست داره که باید عکس بزارم براتون بشینید یاد داشت کنید ولی سرعت نتم الان خیلی ضیعفه 

سومین کار تدام تداوم تداوم یه ماسک رو یبار گذاشتی ولش نکن باید ادامه بدی و استمرار به خرج بدی

چهارمین کار عبارت تاکیدی و حس خوب به موهاتون و خودتون باور داشته باشید خوب میشه

پنجمین هم اب پیاز معجزه اس معجزه من خودم کلی موی ریزه دراوردم بااین ماسک

ششمین کار پاکسازی کف سر هستش

نی نی قشنگم دوستت دارم 🍭😘
من یه محلول ضدریزش مو گرفتم از محصولات لانبنا انقدر خوبه.قاطی شامپو میشع.البته ازمایش باید بدین قبلش ...

عزیزم چطور استفاده میکنی و اینکه چندقطره باید بریزم تو شامپو رزماری

➰پـس چـرا دائـمـاً يـكسـانـہ حـال دوران؟
عزیزم چطور استفاده میکنی و اینکه چندقطره باید بریزم تو شامپو رزماری

تو دستورش نوشته برای هر لیتر چقدر بریزی بستگی به مقدار شامپوتون داره

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤