2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عاشق وکالتم و کمی آمادگی برا آزمونش دارم اما ممکنه آزمون یا تأخیر انجامشه خیلی از عمرم رفته بهمبن جهت میخوام برم میکرو ابرو هم یاد بگیرم ، میترسم برم توی ابرو از تلاش برای وکالت باز بمونم یا پول بی دردسر تر ابرو مزه بده بهم دنبال عشقم نرم

من عاشق وکالتم و کمی آمادگی برا آزمونش دارم اما ممکنه آزمون یا تأخیر انجامشه خیلی از عمرم رفته بهمبن ...

برنامه نداری عزیز من یه برنامه خوب و منظم داشته باشی حتما و حتما قبولی منم اردیبهشت ازمون دادم منتظر جوابم خداروشکر خوب هم دادم

کاربری دست دو نفره 
برنامه نداری عزیز من یه برنامه خوب و منظم داشته باشی حتما و حتما قبولی منم اردیبهشت ازمون دادم منتظر ...

ازمون فوق العاده شرکت کردی ؟ من برا کانون میخام بخونم برنامه دیگه تو این موضوع حرفه ایم ،

من عاشق وکالتم و کمی آمادگی برا آزمونش دارم اما ممکنه آزمون یا تأخیر انجامشه خیلی از عمرم رفته بهمبن ...

تاخیر داشته باشه از الان تا ۵۰سال دیگه میخوای وکالت کنی خب یکسال کمتر وکالت کن یکسال دیر تر ازمون باشه به جایی بر نمیخوره منم برم تست تجارت بزنم فعلا🤭

کاربری دست دو نفره