2777
2789

مبارکت باشه عزیزم منم روز شش انتقالم برام دعا کن بله خوبه دوروز دیگه برو ازمایش باید دوبرابر باشه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم منم روز شش انتقالم برام دعا کن بله خوبه دوروز دیگه برو ازمایش باید دوبرابر باشه&nb ...

ببخشید منظورتون از روز انتقال چیه؟

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
ببخشید منظورتون از روز انتقال چیه؟

عزیزم جنین انتقال میدن 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
میشه برا من یکم توضیح بدید منم قراره یکی از این روش هارو انجام بدم یا آی یو آی یا آی وی اف کدومشون ب ...

عزیزم من ای یو ای نمیدونم چه جوریه ولی ای وی اف جنین اماده رو میفرستن داخل رحم 

که اگه خدا بخواد لانه گزینی میکنه

اهان پس از راه پزشکیه این کار برای تعیین جنسیتی که میخوان هستش یا ناباروی که داشتن؟

خیلیا هر دو من ناباروری 

انشالا که مثبت میشی عزیزم 

ممنونم عزیزم انشاءالله