2789

اگر عاشق بشی طرفت همه چیش خوب باشع بالغ باشه بچه نباشه قصدش واقعا جدی باشه خوبه گلم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی پیشنهاد خوبی دارم و میترسم😂

😂😂

اگه قصدتون ازدواجه خب به خانواد‌ه‌ها بگید..اینجوری خیالتون راحته و ترسی هم ندارین

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
من حوصله ندارم یکی بالا سرم بگه این کارو کن اینکارو کن والو

خب اینام که رل میزنن همینجور میگن🤣🥴

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
پس کنسل شد بیخیال نخواستم😂😂🤣

🤣🤣🤣🤣

شاید ایشون اینجوری نباشه...ولی من هرچی از دوستام دیدم این بوده که بهشون دستور بدن اینکارو بکن و...

حتی یکیشون شب به شب براش لالایی میخوند🥴🥴

🤣🤣🤣🤣 شاید ایشون اینجوری نباشه...ولی من هرچی از دوستام دیدم این بوده که بهشون دستور بدن اینکارو ...

ن بابا میترسم آخر ازم جنسی بخواد مغزم قاطی میکنه🤣🤣

ن بابا میترسم آخر ازم جنسی بخواد مغزم قاطی میکنه🤣🤣

وایی..🤣🥴🥴🥴🥴