2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک

139 بازدید | 9 پست

من پسرم دو سال و نیمه شه برای از پوشک گرفتن آمادگی داره ولی همکاری نمیکنه منم فعلا اصرار نمیکنم بهش شما بجز داستان خوندن و برچسب پیشنهاد دیگه ای دارین برای اینکه باهام همکاری کنه و دستشویی بیاد

شنیدم دوسه روز اول همکاری نمیکنه ولی بعدش بهتر میشه

پوشکشو باز کن ببر باخودش دم سطل آشغال بگوداریم با پوشک بای بای میکنیم تا خودش ببینع

هر نیم ساعتم که باید ببری دشوری

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

عزیزم من پسرم ۲ سالو ۴۰ روز کامله الان ار بعد عید خودش خود بخود گفت ک جیش دارم پی پی شم خودش یاد گرفت‌نمیدونم چرا اصلا من هیچی یادش ندادم گفت اام خب پی پیشو تا کامل یاد بگیره یکم کثیف میکرد ولی زود یاد گرفت من خیلی با خودم میبردمش دستشویی میگفتم تو کارتو بکن برو منم جیش کنم بیام

دل مرنجان که ز هر دل ب خدا راهی است 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم دوسه روز اول همکاری نمیکنه ولی بعدش بهتر میشه پوشکشو باز کن ببر باخودش دم سطل آشغال بگوداریم ...

اتفاقا فقط دو سه روز اول همکاری کرد😑 من یادم میرفت خودش میومد میگفت پی پی دارم بعدش دیگه نیومد

اتفاقا فقط دو سه روز اول همکاری کرد😑 من یادم میرفت خودش میومد میگفت پی پی دارم بعدش دیگه نیومد

خب باید همینو ادامه بدی دیگه چرا یادت میرفت 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یعنی با هم میرفتین دستشویی 

ینی من ک دستشویی داشتم میرفتم من وایمیسادم سرپا میگفتم تو کارتو‌انجام بده برو منم‌میام میرفت بیرون پشت در وایمیستاد تاومن‌برم

ینی من ک دستشویی داشتم میرفتم من وایمیسادم سرپا میگفتم تو کارتو‌انجام بده برو منم‌میام میرفت بیرون پ ...

مرسی عزیزم این روشو امتحان میکنم ببینم چی میشه ای کاش خودش بیاد بگه 😣 تا بهش میگم بیا بریم دستشویی خودشو سرگرم میکنه میگه میخوام کارتون ببینم میخوام بازی کنم...😑

مرسی عزیزم این روشو امتحان میکنم ببینم چی میشه ای کاش خودش بیاد بگه 😣 تا بهش میگم بیا بریم دستشویی ...

خواهش میکنم پسر من خودش خودشو جدا کرد