2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر تلاش‌ هات و زحماتت نتیجه داد

مشکلی داشتن دخترتون تا این سن پوشک میشدن؟

پسر عموی من امسال میره کلاس اول اما شب ادراری داره،کلی آزمایش گرفتن میگن سالمه کاملا حدس خانوادش اینه ترسیده شاید از چیزی،چون از ابتدا اینجور نبود 

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
خداروشکر تلاش‌ هات و زحماتت نتیجه داد مشکلی داشتن دخترتون تا این سن پوشک میشدن؟ پسر عموی من امسال ...

بله خداروهزاربار شکر . گلی دخترمنم مشکلی نداره دکتر بردم . ولی متاسفانه خانواده ی باباش همه همینطور بودند . سردی خوره شدید . غذاش فقط میوه و سبزی فراوان و سالاد و آب تا دلت بخواد و شیر درعوض برنج کم میخوره 

خداروشکر تلاش‌ هات و زحماتت نتیجه داد مشکلی داشتن دخترتون تا این سن پوشک میشدن؟ پسر عموی من امسال ...

راستش الان سه شبه ۳ ساعت قبل خواب نمیزارم حتی آب بخوره درکل مایعاتو ممنوع کردم خیلی خیلی براش سخته ولی خداروشکر خودشم همکاری میکنه ولی تو طول روز جبران میکنه اگه بدونی من تو اتاقم اون توآشپزخونه یعنی داره تمام تغذیه اشو میوه و ......میخوره میگه آخه مجبورم همه رو تاقبل ساعت ۹ شب بخورم ای خدا

بله خداروهزاربار شکر . گلی دخترمنم مشکلی نداره دکتر بردم . ولی متاسفانه خانواده ی باباش همه همینطور ...

الحمدالله که خوب شده.

من نمیدونم به تغذیه اش توجه دارن یا نه اما بهشون میگم

آن شاءالله که همیشه سالم و تندرست و شاد باشید

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
یکی از علت های روحی شب ادراری تو بچه ها،ترس از پدر و مادر مخصوصا پدر هستش.

نه گلم دخترم باپدرش فوق العاده رابطه ی خوبی داره متاسفانه تمام خانواده ی باباش تاسن ۱۵ سالگی همینجور بودن بیچاره مادرشوهرم چی کشیده 

راستش الان سه شبه ۳ ساعت قبل خواب نمیزارم حتی آب بخوره درکل مایعاتو ممنوع کردم خیلی خیلی براش سخته و ...

خیلی خوب سختگیری کردی

چون به همکاری خودشم نیاز بود تا اوضاع تغییر کنه

چند بار ساعت میزارن شبا می‌برند دستشویی هر وقت نبرن خیس میکنه جاشو.

توی روحیه خوده بچه چقدر تاثیر داره

الحمدالله که خوب شده. من نمیدونم به تغذیه اش توجه دارن یا نه اما بهشون میگم آن شاءالله که همیشه سا ...

من هر کاری کردم گلم نشد باور میکنی یکسال مریض شده بودم چون پوشکش نمیکردم هرشب زندگیمون داغون بود ولی خداروشکر باباش بامن خیلی همکاری کرد گفت بزارپوشک بشه . انشالله  بچه ی مورد نظر شماهم همیشه شاد وسلامت باشه و همچنین شماگلم

نه گلم دخترم باپدرش فوق العاده رابطه ی خوبی داره متاسفانه تمام خانواده ی باباش تاسن ۱۵ سالگی همینجور ...

میدونستم اینو میگی. من علمی گفتم. ترس همین که ممکنه خانواده شوهرت یا شوهرت پسر دوست دارن یا منظورم ترسی که تو ضمیر ناخودآگاهش مونده. خداروشکر برطرف شده شب ادراریش و شاید اینقدر قوی شده دخترت که با ترسش مقابله کرده و حل شده مشکلش.

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت
خیلی خوب سختگیری کردی چون به همکاری خودشم نیاز بود تا اوضاع تغییر کنه چند بار ساعت میزارن شبا می‌ب ...

بله عزیزم قبلا دخترم که همه میگفتن چرا پوشکش میکنی و...... وما یکسال نگرفتیم همه گفتن عادت میکنه  به پوشک ولی واقعا هم ماعذاب کشیدیم هم بچم الهی براش بمیرم خیلی اذیتش کردم خدا منو ببخشه الانم اگه گاهی بخواد تکرارکنه دیگه کاری نمیکنم یه جورایی باید بپذیری و منم پذیرفته بودم و کاملا درسته خود بچه باید همکاری ‌کنه

میدونستم اینو میگی. من علمی گفتم. ترس همین که ممکنه خانواده شوهرت یا شوهرت پسر دوست دارن یا منظورم ت ...

بله درسته خانواده ی شوهرم پسر دوست دارن چون همه دختر داریم ولی باباش اینطور نیست ولی خیلی جالب بود برام صحبتهای شما چون دخترم خیلی خیلی کنجکاوه و همیشه پدرشوهرم میگه فلانی البته به همه می.ه که چی میشه پسر بیارین ولی خداییش واسه ی دخترامون چیزی کم نذاشتن باتوجه به اینکه تو نوه ها دختر من مثل خودشون خیلی خیلی حساسه. ممنونم عزیزم از اطلاعات خوبی که دراختیارم گذاشتین