2777
2789
عنوان

کنکور

106 بازدید | 12 پست

ببخشید من امسال کنکور دارم و اینکه تو این یه ماه تقریبا دوبار با خانواده من تماس گرفته شده واسه کنکور و اینکه یکیش واسه تهران بود راجب کنکور حرف میزدن تازه اسم و فامیل منو هم بلد بودن و  مدرسه اطلاعی از این موضوع نداشت خیلی میترسم از این بابت اخه اونا منو از کجا میشناسن!و هرچی هم به اون شماره تلفن زنگ میزنم جواب نمیدن

تعداد رای : 2
نظرسنجی
😢
1
50%
😖
1
50%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواد نگران باشی از این موردا زیاده

یا اینکه قبلا تو ی سایتی(مثلا سایت مشاوره و درسی اینا) ثبت نام کردی اطلاعات دادی

یا اینکه از موسسه هایی ک شرکت کردی گرفتن قلم چی، گزینه دو، آزمونا ک شرکت کردی... 

چیز خاصی ک نیس داداش منم کنکوریه هر روز زنگ میزنن ب مامانم

ک شما فرزند کنکوری دارین بیاین فلانجا ثبت نامش کنین

نگرانی نداره خیالت راحت من سه ساله دانشجوم بعضیا هنوزم میزنن  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

نمیخواد نگران باشی از این موردا زیاده یا اینکه قبلا تو ی سایتی(مثلا سایت مشاوره و درسی اینا) ثبت نا ...

من تو هیچ موُسسه یا سایتی ثبت نام نکردم اصن نمیخام کنکور بدم

خب اخه شماره رو از کجا اوردن و حتی منو از کجا میشناسن

از دوستاتم ممکنه گرفته باشن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

خب اخه شماره رو از کجا اوردن و حتی منو از کجا میشناسن

عزیزم

به هر حال شما دانش اموز این مقطعی

سالی چند بار فرم پر میکنی برا مدرسه

به هر حال تو سایتشون هست اطلاعاتت

یجوری میگی اطلاعاتمو از کجا گیر اوردن انگار مامور سازمان سیان