2777
2789
عنوان

کمکم کنید 😔😔

239 بازدید | 13 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر خواهش میکنم خواهرانه کمکم کنید من بیست و یک سالمه و فرزند اول هستم سر دعوایی ک بابام با مامانم کرد و مامانم رد داشت کتک می‌زد من اومدم جداشون کنم بابام خیلی بد منو زد موهامو کشید با مشت زد تو دهنم ک دو هفته هست من فقط غذای آبکی میخورم لثم پوکیده و دندونم تکون خورده چندین بار با لگد زد تو دندم و کلی فحشم داد حالا من با بابام قطع رابطه کردم و وقتی خونه هست تو اتاقم بیرون نمیام کرونای شدید گرفتم اصلا نمیگن بیا ببریمت دکتر یه قرص خیلی قوی مامانم داره میگم یکیشو بده بخورم میگه تموم شده اما یه بسته کاملش تو کیفش خودم دیدم خیلی باهام بد رفتاری میکنن انقدر گریه کردم چشمام داره از کاسه در میاد احساس اضافی بودن دارم چیکار کنم دوستان کمکم کنید

❄ Only G♥D ❄

دلم میخواد خودمو بکشم خیلی حالم خرابه دو روزه دارم جون میدم از درد حتی مامانم ک بخاطرش من کتک خوردم نگفت بیا ببینم زنده ای یا مرده خیلی حالم خرابه خواهش میکنم کمکم کنید احساس اضافی بودن شدید دارم 

❄ Only G♥D ❄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید مامان بابات اعتیادی چیزی ندارن؟ 

برو حتما پیش روانشناس داغون میشیا 

منم مجرد بودم از وضعیت خونوادم و مامان بابام خیلی عذاب کشیدم و احساس تنهایی میکردم ولی یه روانشناسی بود میرفتم پیشش ، تا به هفته بعدش حالم بهتر بود 

ببخشید مامان بابات اعتیادی چیزی ندارن؟  برو حتما پیش روانشناس داغون میشیا  منم مجرد بودم ...

ن اعتیاد ندارن داغون ک خیلی وقته شدم صبح تا شب گریه میکنم عزیزم من با این سنم حتی اجازه ندارم در حیاط رو تنهایی باز کنم چ برسه برم مشاوره

❄ Only G♥D ❄

جلوی همه فامیل مسخرم می‌کنن تا خنده روی لب بقیه بیارن دو شب پیش ک سیل اومد اومدم حیاط پر از گل خاک و بارون رو شستم بارون میزد تو سرم بعد مامانم میگه لیوان بغل دستشم جمع نمیکنه ولی عمم و خاله هام بچه هاشون هم سن منن روی سر میذارنشون

❄ Only G♥D ❄
میگه باید با مامان بابات حرف بزنم اونا حرف خدا رو هم گوش نمیدن چه برسه بنده ی خدا رو 

توچیکار به مامان بابات داری 

حالت داغونه

ما که بلد نیستیم حالت و خوب کنیم 

ولی مشاور بلده

توچیکار به مامان بابات داری  حالت داغونه ما که بلد نیستیم حالت و خوب کنیم  ولی مشاور بل ...

مشاور باهاش صحبت کردم میگه باید با مامان بابات صحبت کنم ببینم دلیل کارشون چیه

❄ Only G♥D ❄