2777
2789
عنوان

چرا آنقدر دخترا

200 بازدید | 18 پست

ل ا ش ی. شدن 

ینی دور بر من یه دختر همسطح و بالول و باذات باشخصیت وجود نداره هرکی میاد دور من از دم بی ذات یادش میاد بخاد حرکت بزنه  همه رفاقتام تایم داره بعد دیگه کات میشه 

باورم نمیشه دیگه حتی یه رفیق درست هم ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

به قول یکی 95درصد مردم تاکسیکندر ضمن دوستی دیگه ارزش نداره واقعا وقتتو میگیره، تاکسیک و سمی و حسودن ...

حتی همون بیرون رفتنم دیگه نمیتونم تحمل کنم چرا اینجوری شده جامعه فقط به فکر پایین آوردن همن خصوصا دخترا

محیطت رو عوض کن

جمع هم نبند

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

حتی همون بیرون رفتنم دیگه نمیتونم تحمل کنم چرا اینجوری شده جامعه فقط به فکر پایین آوردن همن خصوصا دخ ...

والا نمیدونم شاید بعضیاشون اره ولی بعضی از دخترا رو هم دیدم خیلی نجیب و با اصالتن اصن حرف میزنن ادم میخواد فقط بشینهو گوش کنه بهشون

زیر ۱۷ سال ریپ نزنن. با تچکر😐🙏🏻

والا نمیدونم شاید بعضیاشون اره ولی بعضی از دخترا رو هم دیدم خیلی نجیب و با اصالتن اصن حرف میزنن ادم ...

ازاینا من ندیدم حتی بابام مدام میگه تو اصلا چجوریه که یه تایم باینفر دوستی فاب فاب میشید بعد یهو کات میشه حتی اسم یادت می‌ره 

حتی همون بیرون رفتنم دیگه نمیتونم تحمل کنم چرا اینجوری شده جامعه فقط به فکر پایین آوردن همن خصوصا دخ ...

چونچشم و هم چشمی زیاد شده،  حسادت فوران میکنه. من دوست هفت ساله داشتم بخاطر اینکه ی نمه قیافم خوشکل بود،بخاطر اینکه سفید بودم یا  خواستگار زیاد داشتم، یا خانوادم پشتم بودن یا زودتر رفتم سرکار حسادت میکرد میخواست به خاک سیاه بشینم و با ی آدم داغون وارد رابطه بشم. 

الان جدا شدم ازش و راحتترم. دوست بدرد نمیخوره واقعا  خودم الان تنهامیرم بیرون خرید میکنم،  کلاس میرم آزاد آزاد. 

بیشتر با مامانم وقت میگذرونم.

چونچشم و هم چشمی زیاد شده، حسادت فوران میکنه. من دوست هفت ساله داشتم بخاطر اینکه ی نمه قیافم خوشکل ...

آنقدر ازاین موردا برام پیش اومده کاملا درست میکنم ولی همش میگم این همه رفیق که به درک واصل شد فردا من تو عروسیم کیو دارم آخه بخاد پایم باشه هیچکی هیچکی واقعا