2777
2789
عنوان

مشهد جای خوبی برای زندگی کردنه

4589 بازدید | 120 پست

همه بیاین نظرتونو بگین 

مشهد جای خوبی برای زندگی کردنه ؟

میدونم همه چی نسبیه و نظرات متفاوت 

دوس دارم نظرتونو بدونم 

هم نظر ستجی رو شرکت کنین 

دلیلش هم اگه تایپ کنی که ممنون

تعداد رای : 90
نظرسنجی
خوبی هاش بیشتر از بدی هاشه
32
35%
متوسطه هم خوب هم بد مساوی
20
22%
بدی هاش بیشتر از خوبی هاشه
15
16%
دیدن نتایج
23
25%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی خوبه از نظر من

امکاناتش خوبه، تمیزی و شهرداری عالی 

امکانات تفریحی و گردشگری 

برا بچه ها همه جور آموزش و امکانات 

جای پیشرفت تو کار هست 

دنبال چی هستی برا زندگی؟ 

من اگه حق انتخاب همه شهرا داشتم برا زندگی بازم مشهد انتخابمه

من مذهبی ام اما مسیرم دوره و با بچه کوچیک سختمه زیاد حرم نمیریم، اطراف حرم هم دوست ندارم زندگی کنم چون شلوغه خیلی و بافت قدیمی 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

من برا مسافرت فقط رفتم.خوبی هاش تمیز بودن و امکاناتشه که رستوران و کافه و جای گردشی زیاد داره.بدی هاش شلوغ بودنش.گرما و اب و هوای خشکش.مذهبی بودن و محدودیت هاش هم برا کسی که مذهبی نیست خب اذیت کننده س.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بطور کل مشهد جای خوبی هست برا  زندگی  چون  امکانات  لازم و کافی در اکثر حوزه ها  رو  داره....اما بنظر من اگر ادم  بهترین شهر دنیا  زندگی کنه  اما  شرایط مالی مطلوبی  نداشته  باشه  نمتونه از اون  امکانات  استفاده  کنه  و براش  خسته کننده  و  ازاردهنده میشه اون شهر ..

خوبه اره

مناطق دور حرم خب زواریه،  عادی که بعضیا خوششون نیاد 

مردم هم مشهد فقط با دور حرم می‌شناسن. 

ولی جاهای خوبی داره.

فقط دور حرم اونطوریه 

مثل همه جای دیگه ،همه چی داره با آدم های مختلف 

مناطق متوسط به بالاش خوبه

فقط برای زیارت دوستش دارم .... خیلی شلوغه و همه جور ادم توشه امنیت داره اما سخته برای اینکه بشه خیالت تخت باشه ولی برای زندگی نه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .