2777
2789

پریشب خاب دیدم کلی نذری گرفتم باخودم میبرم

دیشبم خاب دیدم ی پیرمرده نشسته بود سید بود میگفت به سید بگو بیاد کارش دارم منم از‌شنبدن صدای پیرمرده گوشام خیلی دردمیگرفت اون اروم حرف میزد وگوشام داشت پاره میشد از درد بعد پدرشوهرم سیده صداش کردم دیگه‌گوش دردم رفت

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت چند دیدی؟ قبل از اذان صبح دیدی؟

درست نمیدونم‌گلم

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم
درست نمیدونم‌گلم

خب وقتی بیدارشدی هوا روشن بود؟

حدست چی میگه 

اگر قبل از اذان صبح بود خواب صادق هست و تعبیری که داره به واقعیت تبدیل میشه اگرم بعدش بود خواب صادق نیست و رویا بوده 

بنظرم که خواب صادقه

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
خب وقتی بیدارشدی هوا روشن بود؟ حدست چی میگه  اگر قبل از اذان صبح بود خواب صادق هست و تعبیری ک ...

فک‌کنم هوا هنوز روشن نشده بود

خب وقتی بیدارشدی هوا روشن بود؟ حدست چی میگه  اگر قبل از اذان صبح بود خواب صادق هست و تعبیری ک ...

ینی تعبیرش چیه؟دزوز عصر پدرشوهرم رفته بود خرید لنگ بود کمی زدم ب کارتش 

ینی تعبیرش چیه؟دزوز عصر پدرشوهرم رفته بود خرید لنگ بود کمی زدم ب کارتش 

ببین فک کنم همون چیزی که یکی از خانومها گفت قراره حاجت روابشی 

چونکه هوا هنوز روشن نبوده خواب صادق هست

و گفتن اون خانوم یه چیزی رو داری از همسرت پنهان میکنی

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
اولی حاجتی که داری براورده میشه دومی میخوای یه چیزی ازشوهرت پنهان کنی ولی نمیتونی

من دیشب خواب دیدم دزدیدنم و من با سختی فرار کردم اومدم محلمون جایی ک برده بودنم خیلی پولدار بودن و ماشینای خوبی داشتن😂میدونی تعبیر این چیه