8 هفتمه و یکم زیر دلم و کمرم د د میکنه جدیدا توخواب یهو از کمرد د بیدار میشم و طول روزم زیر دلم تیر میکشه و فشارم در طول روز چندبار میفته.؟ چیکارکنم
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
پس تا اون موقع استراحت کن بیشتر از حد طبیعی روزانت کارهای سنگین انجام نده، خودتو تقویت کن پسته اینا ...
هرچیز مقوی فکر کنی تو خونه هس از حالت تهوع غذای روزانه هم نمیتونم بخورم کل روزم که همش خوابیدم