2777
2789

یعنی واقعا خدا مارو دوست نداره.ماهم بنده همون خداییم .چرا مارو نمی‌بینه .ده ساله یعنی خدا مارو شامل رحمت و نعمتش نمیدونه...

هرکه دراین بزم مقرب تراست جام بلا بیشترش میدهند

خدای ماهم بزرگه دوست خوبم🌱♥️

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بچه دار میشی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

این حرفها رو نزن عزیزم خداهروقت صلاح بدونه میده من خودم یکی از اشناهامون نزدیک 20 ساله هزارتا دارو دوا کردن چندبار کاشت ولی فایده نداشت یبار یهو بدون هیچی حامله شد متاسفانه خارج از رحم بود بعداز اون دوباره افتاده دنبال دوا و درمون امید داشته باش ناامیدی از درد بی درمون بدتره

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

نه گلم این  حرفاچیه،،میزان دوس داشته شدن توسط خداروبااین چیزامیسنجی؟؟من وقتی۲روزه بودم مادرم بخاطرزایمان فوت شد..یعنی خدامنودوس نداشت وبامن لج افتاده بود؟؟؟شماروکه مامان داشتین بیشتردوس داشت؟خیرحکمتش زیاده،شایدفعلابهت بچه نداده چون خیلی بیشترازبقیه دوست داره..من وتوواقعاحکمت خدارودرک نمیکنیم

بعضی از بچه ها به قدری ناخلف میشن که جز آبرو ریزی چیزی ندارن برای پدر مادر

کلا این که یه مساله فیزیولوژیک رو الکی به نعمت و رحمت ربط میدن خیلی مسخره ای و برای کسانی مه فرزند ندارن ناراحت کننده است. من خیلی خوشحالم که پسرمو دارم ولی اگه نمیتونستم بچه دارشم هم فکر نمیکردم خدا میخواسته تنبیهم کنه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
خیلی دلم شکسته همه با عکس بچه هاشون استوری وضعیت میزارن همه میگن خدا صدامونو شنیده خدا دوستمون داره ...

عزیزم غصه نخورخداتوقلبته مطمئن باش به وقتش حاجتتوهم میده 

دل که سهل است همه چیزم شده اغشته به تو😍فکرنکردی چه شودعاقبت عاشق تو....؟؟