سلام خانوما وقت همگی بخیر من۲۷ تیر عروسیم بود پریودامم همیشه منظم بود دقیقا پریودم میفتاد ۲۷ تیر فک کنم به خاطر استرس ماه پیش ۲۰ تیر پریود شدم از بعد عروسی هم جلوگیری طبیعی داریم تا جایی که میدونم چیزی داخل نریخته ولی بازم استرس دارم شوهرم نمیزاره قرص بخورم اون وسیله جلوگیری رو هم خودش استفاده نمیکنه تقریبا ۴ روزه حس میکنم دو سمت تخمدان هام درد میکنه ولی بیشتر سمت چپ حالت تیر کشیدن داره نمیدونم کلیه هامه یا تخمدان چون جلوی کولر میخوابم😭الان به نظرتون ممکنه باردار باشم؟من اصلا بچه نمیخوام نه توان مالیشو داریم نه هیچ چیز دیگه شوهرمم عین خیالش نیس میگه نگران نباش حامله نمیشی شدی هم که بچه مونو بزرگ میکنیم😭😭بخدا دارم دیوونه میشم به نظرتون چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اگه نمیخوای باردار بشی طبیعی جلوگیری نکن چون واقعا ریسکه. الانم نمیشه تشخیص داد صبر کن موعدت ب ...
پس چیکار کنم 😭شوهرم با هیچی راه نمیاد نمیدونستم انقد یه دنده س قبل عروسی رابطه کامل نداشتیم از بعد عروسی اینجوری میکنه اگه حامله باشم چه گلی به سرم بگیرم 😭الان راهی هست که بدونم حامله هستم یا نه؟