2777
2789
عنوان

برای زخم دهانه رحم پیشنهاد چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره  زخم بسته میشه  چکار به تخمدان؟ شما برو دکتر از چیزی هم نترس  هر وار گ ...

ممنونم بله ولی انقدر تو گوگل چیزای خطرناکی نوشته آدم از کاه کوه میسازه ناخودآگاه

والا تو گوگل انقد چیزای خطرناکی نوشته که میترسم بخدا چون برای مشکل دیگه ای رفته بودم الان برای یک هف ...

نگران نباش 

چیزی نیست 

هی هم انرژی منفی نفرست 

بچه دار هم میشی 

یک دکتر خوب برو و تمام اینها رو بپرس 

والا تو گوگل انقد چیزای خطرناکی نوشته که میترسم بخدا چون برای مشکل دیگه ای رفته بودم الان برای یک هف ...

عشقم ب گوگل کار نداشته باش چرتو پرته...منم واسه سقط نظرات بقیه رو خونده بودم داشتم میمردم ب شوهرم گفتم من میمیرم حتما...درد  داشت ولی اینکه بقایا میمونه و رحپت ماره میشه و میمیری و ....نبود ایشالا بلات دوره قشنگم

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
نگران نباش  چیزی نیست  هی هم انرژی منفی نفرست  بچه دار هم میشی  یک دکتر خوب ...

انشالله که مشکلی پیش نیاد و اینکه این فریز یا سوزوندن سرپایی انجام میشه؟ یا نیاز به بستری داره؟

اصلا نگران نباش 

در اثر عفونتی که درمان نشده باشه زخم بوجود میاد 

معمولا اگر تاحالا زایمان نکرده باشی برات فریز انجام نمیدند 

اگر زخمت خیلی عمیق و وسیع نباشه راحت با دارو خوب میشه 

فقط سعی کن تا زخمت خوب نشه رابطه نداشته باشی چون زخم رو بدتر میکنه 

اگرم رابطه داری حتما با کاندوم باشه که عفونتی اگر همسرت داره منتشر نشه . 

برو متخصص زنان بهت دارو میده خوب میشی عزیزم

عشقم ب گوگل کار نداشته باش چرتو پرته...منم واسه سقط نظرات بقیه رو خونده بودم داشتم میمردم ب شوهرم گف ...

مرسی آره واقعا از وقتی فهمیدم آروم قرار ندارم... منم به تازگی یه سقط داشتم تا چند روز پیشم درگیر بود الان که برای چکاپ میخوام برم زخم رو هم بررسی میکنم 

مرسی آره واقعا از وقتی فهمیدم آروم قرار ندارم... منم به تازگی یه سقط داشتم تا چند روز پیشم درگیر بود ...

عاره بابا نگران نباش ایشالا درست میشه سلامت میشی

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱