2777
2789

هر دفعه یه اخبار از سازمان سنجش

دیگه دیوونمون کردن 

منی که استرسی نبودم براش، هر شب دارم کابوس میبینم 

خدا به خیر کنه 

شما چی میگین؟میشه با حرفاتون آرومم کنید؟یه صلوات هم مهمون من

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  

طلام عزیزم الان اخرالزمانه شما نبببباید اصن اخبار ببینی شما فقط فقط باید اگاهیتو زیاد کنی و انرژی مثبتتو منظور از اگاهی یعنی برای کسب اراکش بیشتر 

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درصدامم تو یکی از تاپیکا هست خوبی

ن اما می‌ترسم اون که می‌خوام نشه من برا تک رقمی خوندم خدا شاهده....

بنظرتون تک میشه با اون درصدا

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
گفتن هفته اینده انشالله خیره

ای خدا از دستشون 

انشاالله موفق میشی

سلامت باشی عزیزم

طلام عزیزم الان اخرالزمانه شما نبببباید اصن اخبار ببینی شما فقط فقط باید اگاهیتو زیاد کنی و انرژی مث ...

عزیزدلم اونقدر عصبی شدم دیگه بریدم ودرد معده گرفتم که از شب نخوابیدم فقط با قرص اعصاب خوابم میبره

حالا چه الان چه ده روز دیگه چه فرقی داره چرا واسه چیزای الکی به خودتون استرس میدین

سرنوشتمه خب ناخودآگاه میاد تو ذهنم 

سختمه سه سال با کلی آرزو چشممو بستم رو همه ی آرزوهای ساده مثل ده دقیقه خواب مثل دیدن یه سریال مثل یه بیرون رفتن ...اما تهش اونی نشه که میخوام...

دعام کنید

سرنوشتمه خب ناخودآگاه میاد تو ذهنم  سختمه سه سال با کلی آرزو چشممو بستم رو همه ی آرزوهای ساده ...

عزیزم منم کنکور دادم و اتفاقا خیلی براش تلاش کردم ولی استرس تو توی نتایج هیچ تاثیری نداره پس خودتو اذیت نکن

تو تلاشتو کردی بقیش رو بسپار به خدا

چی بگم والا
عزیزدلم اونقدر عصبی شدم دیگه بریدم ودرد معده گرفتم که از شب نخوابیدم فقط با قرص اعصاب خوابم میبره

ن اینکارو نکن باخودت ک ب خودت ظلم میکنی ببین هممممه ی مشکلاتی ک سرراهمون قرار میگیره 

هم برای اینکه خصوصیاتی ک تو درونمونه رو خوب بشناسیم هم قویتر بشیم 

مثلا این مشکل باعث شده شما پی ببرید که باید ارامش داشنه باشید در همه مسائل زندگی وگرنه خدای نکرده از پا میفتید 

فک میکنی زندگی تنها کنکوره؟ نه عزززیزز دل من هم خیلی خوشبای ناب داره و هم مثل ای موارد مسئله هایی شما باید ریلکس کردنو یاد بگیری کنکورو برااین میدی که مثلا تو ذهنت یه ارزویی داری خب اون ارزوت رو باشادی تصور میکنی یعنی فک میکنی اگ ب اون برسی شادی و ارامی و همه چی داری اما تو بااااید الان اون حس هارو داشته باشی وگرنه امممکان نداره بعد رسیدن ب اون موقعبت شاد باشی اگ بوده باشه هم موقتی خیلی کم بعد بازم خودتیو خودت

از من خواهر بزرگتر گوش کنو کتاب محدودیت صفر رو بخون و کیمیای درون بزار تمام گشایش های زندگی و جهان برات بازشه 

تو متولد نشدی برای درد معده و عصاب

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

الهی عزیزممم من به اون شدت نیست فقط یکم عصبانی میشم برا همه غیر قابل باوره منی که اینهمه خوش رو بودم حالا اینجوری شدم....

رشتتون چیه