2777
2789
عنوان

جراحي بيني

4212 بازدید | 26 پست

سلام من ميخوام بينيم رو عمل كنم و توي انتخاب دكتر مرددم. لطفا كسايي كه عمل كردن بگن با چه دكتري عمل كردن و راضين يا نه. لطفا اگه عمل كرديد و راضي نبودين هم اسم دكتر رو بگين و دليل نارضايتيتون رو.

منم میخوام عمل کنم به امیدخدا😍

پیش دکتر فرناز فرشباف کارش عالیه دوستانم پیشش عمل کردن همه راضین 

نمونه کاراش تو پیجش هست ببین .

@DR.farnazfarshbaf

میشه برای رسیدن به عشقم و خواسته هامون یه صلوات بفرستی؟😔😍😘😭😭😭😭😭😭💔🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم پیش ایشون عمل کردم میشه بپرسم مدل بینیتون چیه

بسلامتی 

ولا نمیدونم گفتم هر مدلی ک ب صورتم میاد انجام بدید  ولی گفتم   یه کم قوس داشته باشه ک قوس داده راضیم بهم میاد  

شما چ مدلی عمل کردید چند وقته؟راضی شما؟خرم ابادی؟

بسلامتی  ولا نمیدونم گفتم هر مدلی ک ب صورتم میاد انجام بدید  ولی گفتم   یه کم قوس ...

نه من بروجردم منم قوس میخاستم ولی تواتاق عمل باز گفتم هرجور خودتون میدونیدخوبه ولی انگار اصلاقوس نداده  بینیم کوچیک نکرده وخیلی ورم داره شما براتون کورتون زده 

نه من بروجردم منم قوس میخاستم ولی تواتاق عمل باز گفتم هرجور خودتون میدونیدخوبه ولی انگار اصلاقوس ندا ...

چند وقته عمل کردید؟من تا یسال ورم داشتم اما دماغم کلا با ورمم زیاد بزرگ نبود  ن امپول کورتونم نزدم با اینکه دکتر گفت میخای برات بزنم  صبر کردم بعد یسال کامل ورمش خابید  شاید داده باشه قوس ورم داری مشخص نیست من بعد یسال کامل قوسش مشخص شد مدل نهاییش  

بسلامتی  ولا نمیدونم گفتم هر مدلی ک ب صورتم میاد انجام بدید  ولی گفتم   یه کم قوس ...

من الان افتضاحم از خودم متنفرم ولی نیمرخم خوبه اما از روبه رو زشتم میترسم این مدلی بمونم الان سه ماهه عمل شدم شما از کی بینیتون خوب شد از اولم قوسش معلوم بود یا نه بعدا معلوم شد توروخدا بگو خیلی حالم بده درضمن من انحراف داشتم شبا خیلی تو خاب اذییت میشدم مدتها بود به عمل فکر میکردم اما راستش پولش جور نمیشد دیگه امسال شد ورفتم عمل اصلا قیافمو دوست ندارم فک میکنم قبلا از روبه رو بهتر بودم 

من الان افتضاحم از خودم متنفرم ولی نیمرخم خوبه اما از روبه رو زشتم میترسم این مدلی بمونم الان سه ماه ...

سه ماه چقد کم عجول نباش

البته این فکرا هم طبیعیه  منم  میگفتم نکنه نتونم نفس بکشم دهنم همش خشک میشد  دردتون برای اینه انحراف داشتید من انحراف نداشتم درد کمتری داشتم منظورم اینه خیالت راحت راجب تنفست اگه مشکل داری خوب میشی بعد پنج ماه اینا 

راجب قوسم ک میگی ن من مشخص نبود زیاد ولی معلوم بچد تقریبا ک قوس داده  قوسش بعد ۹ ماه مشخص شد واضح 

قوسم کلا اگه نداده باشه حتما با قوس خوب نمیشده دماغت پس نگران نباش چسبتو مرتب بزن   تازه من ب چسبم خساسیت داشتم خارشو جوش شدید میزدم نتونستم کامل بزنم 

فقط مراقب باش ضربه نخوره قهقه نزن بخیه داری از داخل بعد نه ماه تا یسال خودشون میفتن شایدن زودتر   

در کل سه ماه هیچی مشخص نی صبرر پیشه کن استرسم از خودت دور کن 

امکان نداره بعد عمل دماغی زشت تر بشه اینایی ک خراب شدن یا مراقب نبودن چسبو رو دماغشون کشیدن ضربه خورده شدید  یا واقعا  از قبل عملم بهترن  زیادی حساس شدن روش دیگه 

من الان افتضاحم از خودم متنفرم ولی نیمرخم خوبه اما از روبه رو زشتم میترسم این مدلی بمونم الان سه ماه ...

منم از ۱۸سالگی تو فکرش بودم ولی میترسیدم خراب بشه تا ۲۱سالگی دیگه رفتم

الان دوساله عمل کردم 

فصل خوبیم عمل کردی تابستون بود گرما اذیت میشدی هر پنج الی شیش روز چسبتو عوض کن دیگه جونم برات بگه هرچی میدونستم گفتم چون خودم اون دوران زیاد استرس داشتم 

منم از ۱۸سالگی تو فکرش بودم ولی میترسیدم خراب بشه تا ۲۱سالگی دیگه رفتم الان دوساله عمل کردم  ...

ازاینکه جواب دادی ممنونم ولی من تا دوماه چسب بیشتر نزدم بعدشم که گفت نزن چون نوکش فرورفتگی داره بعد از بغل ناهمواره ودست میزنم بالای پره یه حالتی مثل قلمبه سفت داره دکتر ولی گفت و رم داره ونگران نباش ولی خودم خیلی استرس دارم راجع به دکترم میدنم دکتر مرادی جراح خوبیه ولی میترسم که من ادم بدشانسیم میترسم خوب نشه 

سه ماه چقد کم عجول نباش  البته این فکرا هم طبیعیه  منم  میگفتم نکنه نتونم نفس بکش ...

نه قبل عمل انحراف داشتم بعد عمل تنفسم عالیه خوب شدم بعد دکترم با تحقیق انتخاب کردم ومیدونم عالی هستن مراجع ناراضیم ندیدم ازشون وخیلی خوشبرخورد وحاذق هستن من فقط میترسم بزرگ بمونه اخه یادم رفت بگم کوچیک بشه همش فکرو خیال میاد سراغم 

نه قبل عمل انحراف داشتم بعد عمل تنفسم عالیه خوب شدم بعد دکترم با تحقیق انتخاب کردم ومیدونم عالی هستن ...

ن بابا نترس خوب میشه سه ماه کمه چند ماه دیگه ب الان میخندی میگی چقد بی مورد بود نگرانیم